18 Mayıs 2015 Pazartesi

Survivor'da konseyden kimin ismi çıktı?

Nefes kesen Survivor All Star Dokunulmazlık oyunununda Gönüllüler kaybetmişti. Büyük heyecanın yaşandığı konseyde ise kimin gideceği merak ediliyordu. Gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı? Gibi sorular da cevap buldu. İşte ayrıntılar haberimizde…

TV8’in reyting fenomeni Survivor All Star 17 Mayıs 2015 akşamı; heyecan, aksiyon, gerilim, sataşma ne ararsanız vardı. Konseyde de bu heyecan zirveye tırmandı ve Acun Ilıcalı Gönüllüler takımında yer alan Bozok, Sahra, Hasan, Begüm,Turabi ve Hilmicem’in SMS numaralarını hatırlattı.

GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILDI?                                      

Survivor All Star Gönüllüler konseyinde isim yazılmaya geçildi. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Survivor Gönüllüler konseyi sakindi. Gönüllüler takımındaki yarışmacılar gitmesini, adaya veda etmesi gerektiğini düşündükleri ismi yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu açıkladı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Gönüllüler hepimizin bildiği gibi iki gruba bölünmüştü ve nitekim iki grup da birbirlerinden bir isim yazdı. Gönüllüler takımındaki Hasan’ın başını çektiği Sahra ve Begüm’ün olduğu grup, yani 3 kişi Bozok’u yazdı, diğer grup ise Turabi, Bozok ve Hilmicem yani 3 kişi de Hasan’ın ismini yazdı. Gönüllüler 17 Mayıs 2015 konseyinde ismi en çok yazılan isim böylelikle Hasan ve Bozok oldu. Hasan ve Bozok ikinci kez eleme adayı.

GÖNÜLLÜLER 17 MAYIS KONSEYDE HASAN VE BOZOK’UN İSMİ YAZILDI

17 Mayıs Survivor All Star konseyde Bozok ve Hasan’ın ismi yazıldı. Gönüllüler takımının iki gruba ayrıldığını belirtmiştik. İki grup da birbirini yazmış oldu ve eleme adayı da Bozok ve Hasan oldu. Hasan ve Bozok hangisi adaya veda edecek, Çarşamba günü kim birinci olacak, Hasan ve Bozok’un karşısına kim eleme adayı olarak çıkacak, Çarşamba günkü konseyde kim elenecek? Tüm merak edilenler Çarşamba günkü Survivor All Star’da belli olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder