18 Mayıs 2015 Pazartesi

Paramparça 25. bölüm fragman (VİDEO)

Paramparça yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Reyting rekortmeni dizi Paramparça 25. bölümünde Özkan kendini ateşe verirken Rahmi Bey, Cihan'ın kollarında kalp krizi geçiriyor.


Başarıya doymayan Paramparça yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Paramparça bir önceki bölümde Cihan ve Gülseren'in birlikte olduğu ile ilgili basında çıkan haberler Gülseren'i çılgına çevirmişti. Özcan ise kızının güvenini ve Gülseren'in kalbini tekrar kazanmak için oyun oynadı ancak Paramparça son bölümünde Cansu Cihan'ı takas yaparken yakaladı. Paramparça yeni bölümde Gülseren ve Cihan cephesinden olaylar nasıl gelişecek? Son bölümde Özkan'ın tutuğu adamlar para verdiği gören Cansu'nun tepkisi nasıl olacak? Paramparça 25. bölümü 18 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.30'da Star Tv ekranlarında!

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

PARAMPARÇA SON BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça 24. bölümüne Gülseren'in dükkanına yapılan saldırı damga vurdu. Özkan, tuttuğu adamları Gülseren'in dükkanına gönderek olay çıkarttırtıı ve kendi tuttuğu adamları dövüp kovarak "kahraman" olacağını sandı ancak Özkan yaptığı planının tıkır tıkır işlediğini düşünürken Cansu, Özkan'ı para takası yaparken yakaladı. Paramparça dizisinin son bölümünde Hazal ise iyice huzursuzluk çıkarttı, yalının görevlilerinden Sema nihayet patladı ve istifasını verdi. Cansu da tıpkı öz annesi Gülseren gibi inatçı çıkmıştı. Gülseren ne kadar kaçarsa kaçsın Cansu pes etmedi. Ölümden dönen Hazal'ın şımarıkları ise artık arkadaşlarını da bezdirdi ve Hazal bir anda kendisini yapayalnız buldu. Üstelik Cihan da onun rol yaptığının farkına varmıştı. Öz babası Özkan'ın velayet davası açtığını öğrenen Cansu, Özkan'ın karşısına çıkarak hesap sordu. Özkan, "Ben senin kızın değilim." diyen Cansu'nun kalbini yeniden kazanmak için bir oyun yaptı ancak bu oyun Cansu'yla arasını daha fazla açacaktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder