18 Mayıs 2015 Pazartesi

Kara Ekmek 18. Bölüm Fragmanı İzle (Yeni Bölüm) – Asiye İntihar mı Ediyor!

Kara Ekmek dizisi 18. en son bölümüyle ATV ekranlarına gelmeye hazırlanıyor, ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kara Ekmek'in yayınlanacak yeni bölümünde izleyenleri yine aksiyon bekliyor.



Salim hastanede ölümle yaşam arasında savaş vermektedir. Tüm aile gibi Asiye de bir yolunu bulup babasının başucuna gelir. Tehdit artık sadece onu değil, tüm sevdiklerini de sarmıştır. Tehlike her yerdedir. Ahmet’in kayıp cesedi konusunda tüm şüpheler Semra’yı göstermektedir. Ömer ise bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Çetin dışında herkes Asiye’nin gözünde artık düşmandır. İçindeki korkuyu sona erdirmek için tek yol vardır ve Asiye bu yolu seçerek hayatının kararını verecektir…

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

Diziyi geçen hafta izleyemenler için Kara Ekmek (17.Bölüm) Özet

Salim hastanede ölümle yaşam arasında savaş vermektedir. Tüm aile gibi Asiye de bir yolunu bulup babasının başucuna gelir. Tehdit artık sadece onu değil, tüm sevdiklerini de sarmıştır. Tehlike her yerdedir. Ahmet'in kayıp cesedi konusunda tüm şüpheler Semra'yı göstermektedir. Ömer ise bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Çetin dışında herkes Asiye'nin gözünde artık düşmandır. İçindeki korkuyu sona erdirmek için tek yol vardır ve Asiye bu yolu seçerek hayatının kararını verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder