26 Kasım 2015 Perşembe

2015'in en şanssızları

Hollywood'un yıldız aktörleri için 2015 uğursuz geçti. George Clooney, Johnny Depp ve Zac Efron'ın oynadıkları milyon dolarlık filmler bu sene zarar etti. İşte 2015'in büyük umutlarla çekilen ama gişede yere çakılan yapımları...

Hollywood'un en popüler isimleri bu sene deyim yerindeyse dibe çakıldı. Box Office Mojo ve IMDB kaynaklarından alınan ve Ocak- Ekim 2015 dönemi içinde vizyona giren filmlerarasındaki en şanssız filmler Forbes'ta açıklandı. 
Rock the Casbah; Bill Murray, Kate Hudson, Bruce Willis ve Zooey Deschanel gibi sağlam isimlere rağmen 2015'in en büyük 'kaybedeni' oldu. 
Reuters'ta da yer alan habere göre George Clooney, Johnny Depp ve Zac Efron gibi ünlü isimlerin heyecanla başladıkları milyon dolarlık projeler ilgi görmedi ve büyük zarar etti. Bu seneyi zararla kapatan diğer isimler arasında Johnny Depp, Bradley Cooper, Sean Penn ve Bill Murray var. 
SEAN PENN DE ÇAKILDI
Sean Penn ve Charlize Theron, The Gunman'in galasında
Bill Murray'in heyecanla başladığı ve prodüksiyonu için 15 milyon dolar harcanan filmi'Rock the Kasbah' yalnızca 2.9 milyon dolar gişe yaptı. Benzer şekilde Sean Penn'in 2015 projesi 'The Gunman' de 40 milyon dolarlık bütçesine rağmen yalnızca 10.7 milyon dolarlık bir gişeyle yere çakıldı.
CLOONEY'İN ŞANSSIZ SENESİ
Aktör George Clooney için de bu yıl verimsiz geçti. Clooney'in başrolünü üstlendiğiTomorrowland' (Yarının Dünyası) istenen başarıyı yakalayamadı. Film, 209 milyon dolarlık hasılata rağmen, masrafını çıkartamadı. 
AH BRADLEY, AH EMMA!
Aloha, sağlam bir tanıtım kampanyasına rağmen başarı yakalayamadı. 
Hawaii'de geçen romantik komedi 'Aloha' da bu yılın şanssız yapımlarından biri oldu.Bradley Cooper ve Emma Stone gibi güçlü isimlere ve sağlam bir kampanyaya rağmen film 37 milyon dolarlık bir gişe yaptı ve sınıfta kaldı. 
JOHNNY DEPP 2015'İ DEFTERDEN SİLMELİ! 
Johnny Depp ve eşi Amber Heard, Mordecai galasında 
Zac Efron'un 'We Are Your Friends' ve Johnny Depp'in 'Mordecai' filmleri de '2015'in kaybedenleri' arasındaki yerini aldı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder