14 Kasım 2015 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 271. bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile nefes kesti. Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 271. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Polat ve Gölge arasında büyük bir savaş başladı.

Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’ da bu hafta da heyecan ve macera kaldığı yerden devam etti… Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 271. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı… 

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, Perşembe akşamı yine günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu.

“Kurtlar Vadisi Pusu”nun bu bölümü; Tüm Kişiler’de yüzde 7.20 reyting ve yüzde 18.00 izlenme payı ile yine birinci oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu hayranları yine nefes kesen sahnelere tanık oldu.. Cahit ve Yasin'in uzaktan takip ettiği Polat Alemdar, teslimat noktasında hiç tahmin etmediği bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Peki, Polat, kendisine kurulan tuzaktan kurtulmayı başarabildi mi? Türk televizyon tarihinin efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi.

Polat Alemdar'ı geçtiğimiz haftaki bölümde, gizlendiği kamyonun kasasında bir bilinmeze doğru yol alırken bırakmıştı. Cahit ve Yasin'in uzaktan takip ettiği Polat Alemdar, teslimat noktasında hiç tahmin etmediği bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Peki Polat, kendisine kurulan tuzaktan kurtulmayı başarabilecek mi? Ortadoğu'daki kaosu çıkarları için kullanmayı düşünen Gölge ise boş durmadı. Planları doğrultusunda hamleler yapmaya devam eden Gölge, Zeynep ve Ariel' le birlikte Suriye'ye gizli bir seyahat gerçekleştirerek yeni iş ortakları aradı…Uzun süredir hapiste olan Pusat, nihayet özgürlüğüne kavuştu ve ekip arkadaşlarının yanındaki yerini aldı. Yeniden ortaya çıkan Tilki Andrei ise, ölüm döşeğindeki annesine verdiği intikam yeminini yerine getirmek için harekete geçti. Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyordu.

Her hafta Reyting listesinde açık ara ilk sırada yer alan Kurtlar Vadisi Pusu'nun her bölümü internette de 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşıyor. Dizinin yeni sezon bölümleri Kanal D'nin internet sitesinde her hafta ortalama 2 milyon kişi tarafından izlenirken, Kurtlar Vadisi Pusu'nun resmi Youtube kanalında ise 2 milyonun üzerinde seyirci çekiyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder