16 Aralık 2015 Çarşamba

Beyaz Show'un bu hafta konukları kim?

Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk ile özdeşleşen Beyaz Show Cuma gecesi saat 23.15'de Kanal D'de. Peki, bu hafta Beyaz Show konukları kimler?

Klasikler arasında yer alan Kanal D'nin sevilen talk show programı Beyaz Show yine bomba gibi bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Eğlenceli skeçleriyle Cuma gecelerini unutulmaz kılan, renkli konuklarıyla ekrana kilitleyen Beyaz Show bu hafta da yine şahane! Peki, her hafta müzik ve ekran dünyasının ünlü isimlerini ağırlayan Beyaz Show konukları bu hafta kimler? Beyaz Show'a bu hafta yine vizyona yeni girecek bir filmin kadrosundan isimleri stüdyosunda ağırlıyor. Nadide Hayat filmiyle beyazperdeyi şenlendirecek olan usta yönetmen Çağan Irmak, aynı filmin başrol oyuncusu, komedi filmlerinin efsane ismi Demet Akbağ'ın yanı sıra İşte Benim Stilim'in sunucusu Öykü Serter, Miş Miş şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Simge Sağın ve müzik dünyasına adım atar atmaz büyük ses getiren Buray, yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam eden Beyaz Show'a konuk oluyor.

NADİDE HAYAT KONUSU

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Nadide Hayat'ın başrolünde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Sevil Akı yer aldığı, 18 Aralık'ta vizyon girecek olan Nadide Hayat, hayatının ikinci baharını yaşamak isteyen ve evlilik hayatını üniversite eğitimine tercih ederek 50 yaşına gelen Nadide'nin hikayesini anlatıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek için kolları sıvayan Nadide, yalnız ve orta yaşlılar için öngörülen dikiş kursundan, koroya; gezilerden kabul günlerine hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulamaz ta ki gazetede gördüğü bir haberle kendisini önce okul sıralarında, ardından mavi sulara kendini atar. Bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile "yeni bir başlangıca" yelken açar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder