21 Aralık 2015 Pazartesi

Müge Anlı Ukraynalı Nadea'yı buldu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün ele alınan bir konu oldukça ilgi çekti. 14 yıl önce kaybolan Ukraynalı Nadea Antalya'da görüldü. İşte Müge Anlı'nın son konusu...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün ele alınan bir konu oldukça ilgi çekti. 14 yıl önce kaybolan Ukraynalı Nadea Antalya'da görüldü. İşte Müge Anlı'nın son konusu...
14 yıl önce Ukrayna'da kaybolan Nadea'yı arayan annesi çareyi Müge Anlı'da aradı. atv'de büyük beğeni toplayan ve sır cinayetleri çözen Müge Anlı ile Tatlı Sert artık uluslararası çalışmaya başladı. 14 yıldır Ukrayna'da kaybolan kızı Nadea Morari'yi arayan anne, Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı'nın ekibi yaptığı araştırmada ekranlara kayıp Nadea olduğu iddia edilen bir kişinin görüntülerini getirdi. Söz konusu kızın Nadea olup olmadığı açıklanmadı.. Ancak Müge Anlı çok heyecanlandığını belirtti. 
Müge Anlı kimdir
 Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Babası İhsan Anlı’dır.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yaptı.
Kanal D ekranlarında Şenay Düdek‘le beraber “Dobra Dobra” adlı magazin proğramı yaptılar. Bu program ile de büyük ses getirdi. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek Cenk Eren‘le FOX’ta, Müge Anlı ise Pakize Suda‘yla Kanal D’de devam etmiştir. Daha sonra ATVekranlarında Tatlı-Sert isimli bir programın sunuculuğunu yaptı.
2010 sezonunda ATV’de; yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişilerin konuk edildiği “Müge Anlı ile Mektubunuz Var” adlı programı hazırladı ve sundu.
Müge Anlı, 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi, 2008 yılında boşandı. Lidya adında bir kızı vardır. (medyafaresi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder