20 Aralık 2015 Pazar

‘Deliormanlı’ filminin çekimleri başladı

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan ‘Deliormanlı’ filminin çekimleri başladı.
Önceki gün eski Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde çekim vardı. Filmin başrol Oyuncuları Sarp Levendoğlu ve eşi Birce Akalay, Yönetmen Murat Şeker, Senarist Ali Tanrıverdi ve bir diğer Oyuncusu Murat Serezli, çekim öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti.
Yönetmen Murat Şeker, “Bugüne kadar yaptığım filmlerin dışında bu kez aksiyon türünde bir filmle sinema severleri buluşturmayı hedefliyoruz. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığımız bu proje her yönüyle Türk Sineması’na farklı bir soluk getirecek diye düşünüyoruz” dedi…
1 Nisan 2016 da vizyona girmesi planlanan film “Deliormanlı”nın çekimleri Ocak ayı ortasında son bulacak. Filmde bir haber spikerini canlandıracak olan Birce Akalay, ” Filme başından beri dahildim sürpriz olsun diye sakladık. Ben hep doğru projeyi beklemiştim. Bu da çok güzel oldu. ” dedi
Bir diğer başrol Sarp Levendoğlu, rolüne çok uzun süredir hazırlanması hakkında konuştu. Başarılı Oyuncu, ”İnanç ve azim gerektiren bir durum. 8 aydır antreman yapıyorum. Biz Oyuncular küçük çocuk gibiyizdir. Eline sevdiği oyuncağı ver oynasın. Bu da öyle bir şey. Bu bana verilen bir şans. Türkiye’de bir ilk, bir boks bir spor filmi yapacağız. Bende üzerime düşeni yapıyorum” dedi. Çocukken basketbol ve futbolu sevdiğini, şimdi boksun yerinin de farklı olduğunu belirtti.

BANA TÜRK ROCKY DESELER SORUN ETMEM

Sarp Levendoğlu gelen bir soru üzerine, ”Rocky tüm dünyada ses getirmiş, çok başarılı bir film. Bana Türk Rocky deseler sorun etmem” dedi. Söz ‘Rocky’ filminin dünyaca ünlü şarkısı ‘Eye Of The Tiger’den açıldı. Ordan da ‘Deliormanlı’ nın müziklerine geldi. Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, film müziklerinin daha yapım aşamasında olduğunu, kendilerinin de dinleyemediğini söylediler.

SON DÖNEM POP MÜZİĞİNi BEĞENMİYORUZ

İkili ”Ne tarz müzikler dinliyorsunuz?” sorusuna; ”Rock ve Rap ağırlıklı olmak üzere, hoşumuza giden her müziği dinliyoruz. Son dönemde yapılan Pop müziğiyse beğenmiyoruz. Çok fazla birbirini tekrar eden sözlerden oluşuyor” dediler.
Son olarak basın mensupları, ikilinin sürprizinin beraber filmde oynamak değil de; çocuk sahibi olmak sandıklarını söylediler. Birce Akalay, şu an ki tempoda buna vakitleri olmadığını belirterek konuyu kapattı.
Filmin konusu:
Savaş Türkyılmaz, “Deliormanlı” lakaplı, Avrupa şampiyonu milli bir boksördür. Karısı öldükten sonra ringleri bırakan Deliormanlı, ortadan kaybolur. Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı’nın yolu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen ünlü televizyoncu Hülya Yiğit ile kesişir. Büyük final maçına hazırlanan Deliormanlı ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır. Ayrı amaçlar için aynı yola çıkan ikiliyi, aksiyon, dram ve aşk dolu bir macera bekliyordur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder