18 Şubat 2016 Perşembe

Esra Erol'da canlı yayında Ufuk Özkan sürprizi!

Türkiye'nin en sevilen programı 'Esra Erol'da 122. bölümüne Ufuk Özkan damgasını vurdu. Programın gelin adaylarından Bahar'a talip olarak gelen Ufuk Özkan tüm stüdyo ve ekranları başında izleyenleri şoke etti. İşte detaylar...

İzdivaç programı Esra Erol'da'nın bugün yayınlanan bölümünde taliplerini arayan gelin adayı Bahar'ın talibi olarak gelen Ufuk Özkan, stüdyoya çıktığı anda herkesi şoke etti. Ufuk Özkan'ın Bahar'a talip olarak geldiğini görenler bir an olsun gözlerine inanamadılar.

Ufuk Özkan konuk talip olarak programın gözde gelin adaylarından olan Bahar'ın karşısında sorduğu komik sorular ve komik cevaplar ile izleyenleri kahkahalara boğdu. ATV ekranlarında bu akşam saat 20:00'de ilk bölümü ile başlayacak olan Aile İşi dizisinde rol alacak olan Ufuk Özkan, aslında Bahar'a talip olarak değil dizinin tanıtımını yapmak için programdaydı.

Ufuk Özkan kimdir?

Ufuk Özkan, 11 Nisan 1975 yılında Almanya Jugenheim Seeheim'de dünyaya geldi. Aslen Samsun Tekeköy ilçesinin Hamzalı köyünden olan yakışıklı oyuncu 12 yaşında Almanya'dan Türkiye'ye dönüş yaptı. Samsun Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okudu. 1994 yılında İstanbul'a gelerek İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bir çok tiyatro oyununda ve dizilerde rol almıştır. Şu an yeni dizi Aile İşi dizisinde rol alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder