26 Şubat 2016 Cuma

Esra Erol'un stüdyosunda skandal

Esra Erol'da Evlen Benimle programının dünkü bölümünde, damat adayları arasında gerginlik yaşandı.

Esra Erol'da Evlen Benimle programının dünkü bölümünde gergin dakikalar yaşandı. İki damat adayının tartışması üzerine Esra Erol araya girmeye çalıştı. Ancak damat adaylarından İbrahim Bey, stüdyoyu terk etti.

SİNİRLER GERİLDİ

Damat adayı İbrahim ve Muzaffer bir anda söz dalaşına girince stüdyoda sinirler gerildi. Olaya Esra Erol müdahale etmek zorundakaldı. Ama Erol da durumu sakinleştiremedi. Adaylardan İbrahim Bey, Muzaffer Bey'i kastederek, 'Böyle bir insan evlenirse, benevlenmiyorum' diyerek stüdyoyu terk etti.

ESRA EROL'DA DAHA ÖNCE ŞU YAŞANMIŞTI

İzdivaç programı Esra Erol'da'nın geçen hafta yayınlanan bölümünde taliplerini arayan gelin adayı Bahar'ın talibi olarak gelen Ufuk Özkan, stüdyoya çıktığı anda herkesi şoke etmişti. Ufuk Özkan'ın Bahar'a talip olarak geldiğini görenler bir an olsun gözlerine inanamamışlardı.
Ufuk Özkan konuk talip olarak programın gözde gelin adaylarından olan Bahar'ın karşısında sorduğu komik sorular ve komik cevaplar ile izleyenleri kahkahalara boğmuştu. ATV ekranlarında ilk bölümü ile başlayan Aile İşi dizisinde rol alan Ufuk Özkan, aslında Bahar'a talip olarak değil dizinin tanıtımını yapmak için programdaydı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder