29 Şubat 2016 Pazartesi

Paramparça'da aşk ve intikam rüzgarları esecek

Star TV'nini ilgiyle takip edilen Paramparça dizisi 55. bölümde Dilara ve Cihan evleniyor fakat Cihan Gülseren'den sonra yeni bir aşka yelken açıyor.

Star TV'de ekrana gelen Paramparça dizisi 29 Şubat Pazartesi günü 55. bölümüyle ekrana gelecek. Paramparça'nın yeni bölümünde bu akşam neler olacak işte yanıtı…

Gülseren'in vurularak ölmesinden sonra yaşadığı zor günleri biraz olsun geride bırakan Cihan, eski karısı Dilara'nın Harun'dan hamile kalması üzerine, Dilara'nın zor durumda kalmaması için yeniden evlenme kararı almıştı. Dilara'nın aşkı Harun bu evlilik kararını duyunca çılgına dönüyor.

Diziye geçen hafta katılan ve psikiyatrist Ayşe rolünü canlandıran Şükran Ovalı ile Cihan geçen haftaki bölümde sürpriz bir şekilde tanışmıştı. Bu akşamki bölümde ise Ayşe ve Cihan yeniden görüşecek ve ilerleyen bölümlerde yeni bir aşka başlayacaklar.
Nikah salonunda Cihan'ı bekleyen Dilara, bir anda karşısına Harun'un çıkmasıyla altüst olur. Kilitli kaldığı yerden kurtulan Cihan ve Ayşe'nin yolu bir kez daha kesişecektir. Dilara, Cihan ile yeniden evlenmiş olsa da, Harun'un bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.
CANDAN'IN BAŞINDA BEKLEYEN TEHLİKE
Çevirdiği oyunlarla herkesi birbirine düşürmeyi başaran Hazal'ın hedefinde bu kez evin emektarı Sema vardır. Hazal'ın yalanları ve iftiralarının karşısında duramayan Sema evi terk eder. Öte yandan hastanede ölüm kalım savaşı veren Candan gözlerini açar. Ancak karşısında sürpriz bir isim oturmaktadır…

OZAN VE ÖZKAN KÖŞEYE SIKIŞIYOR
Cihan'ın ruhsatlı tabancasını, Harun'un evinde bırakan Rahmi Bey, Cihan'ın başının derde gireceğini anlayınca harekete geçer. Silahı oradan almak gereklidir ama Harun'un kale gibi korunan evine kim girecektir? Çözüm yolu arayan Ozan, Özkan'dan yardım alır. Ozan ve Özkan beladan kurtulmak isterken, başlarını çok daha büyük bir derde sokarlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder