27 Aralık 2014 Cumartesi

Kiraz Mevsimi'nde Öykü ve Ayaz evlenebilecekler mi? (İzle)

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu... Onlar nam-ı diğer Öykü ve Ayaz. Kiraz Mevsimi sürprizler dolu 25.yeni bölümü ile bu akşam FOX TV'de hayranlarıyla buluşmaya hazır. Öykü ve ayaz evlenebilecekler mi, yoksa son dakika çıkan bir pürüz planların değişmesine mi engel olacak?

Evlilik teklifi Ayaz’dan gelmeyince,  daha önce de Ayaz’ın penceresinin altında O’na serenatlar yapan Öykü evlilik teklifini bastı. Medcezir dizisindeki Yaman ve Mira gibi gençlik dizilerinin en romantik çiftlerinden birisi olan Öykü ve Ayaz birbirilerini bir anda düğün hazırlığı yaparken bulurlar.

Arkadaşlarının bu en telaşeli zamanında O’nun yanında olmayı adeta bir görev edinmiş olan Sibel ve Burcu da Öykü’den desteklerini esirgemezler. Öte yandan Emre ile İlker de Ayaz’ın dillere destan bir bekârlığa veda partisi yapması için start verirler ve çalgılı çengili bir eğlence tertip ederler.

Öykü’yü en başından beri sevmeyen Önem ise şok üstüne şok geçirmektedir. Öykü’yü gelin olarak hayal etmesi bile onun kâbuslar görmesine neden olmaktadır. Oğlunu sonsuza kadar kaybedeceğini düşünen Önem ikilinin arasına fitne fesat sokmak için girişimlerini hızlandırır.

Bütün bunlar yaşanırken Şeyma da Bülent’in gözüne girmeyi başarmıştır. Önem’in Öykü ve Ayaz’ın arasını bozmak için en çok güvendiği kişi Şeyma’dır. Fakat Şeyma bunlarla uğraşırken planlarda olmayan bir şekilde Mete’yi kaybetme noktasına gelir ve Mete’den tokadı yer. İkilinin arasına giren bu tokat bakalım ilerleyen günlerde nasıl tarifi imkânsız yaralar açacaktır. Mete, Şeyma’ya tokat attığı için pişman olacak mıdır? Bütün bu soruların cevaplarını Kiraz Mevsimi’nin yeni bölümlerinde izleyeceğiz.

KİRAZ MEVSİMİ 25. BÖLÜM FRAGMANI – 27 ARALIK CUMARTESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder