17 Mayıs 2016 Salı

Acun Ilıcalı Nagihan konusunda tedirgin

Acun Ilıcalı, Survivor 2016 eleme gecesi öncesi Nagihan'ın dokunulmazlık oyununun videosunu yayınladı.

‘Survivor 2016’da Gönüllüler Takımında Kim Elendi?’ sorusuna cevabı verecek konsey serisi 16 mayıs akşamı başladı. Gönüllüler takımında Serkay ve Gizem Kerimoğlu belirlenen ilk iki aday olurken, 3. adayın belirlenmesiyle birlikte Survivor 2016’ya kimin veda edeceği SMS sonuçları ve sıralaması ile belirlenmiş olacak.

Survivor SMS sonuçlarına göre adaya veda eden kişi artık Gönüllüler takımından olacak. Gizem Kerimoğlu’nun adaylığı kesinleştikten ve Gizem Memiç’in de dokunulmazlığı almasından sonra şimdi potaya girmesi muhtemel isimler, İbrahim, Efecan ve Damla… Kimin eleneceğine SMS halk oylaması ve TV 8 Yan Ekran Plus uygulamasıyla kullanılan oylar sonucu halk belirleyecek.


NAGİHAN’IN DOKUNULMAZLIK OYUNU ÇOK İZLENDİ

Survivor 2016’nın favori videosu Nagihan ve Acun Ilıcalı’nın oyun esnasındaki tartışmaları oldu. Kendi Instagram’ına da yarışma esnasındaki videoyu koyduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, daha önce koyulan videonun 1 milyondan fazla izlendiğini söyledi. Nagihan’ın dokunulmazlık oyunu macerası ada konseyinde de ekranlara getirildi.

PROFESYONELLİKTEN UZAK SPORCULAR

Survivor 2016 sadece insanların birbirleri hakkında dedikodu yaptıkları ya da ödüller almak adına yarıştıkları bir mücadele olmasının dışında kadrosunda bulundurduğu sporcularla da bu sene çok farklı bir konumda bulunuyor. Acun Ilıcalı’nın Survivor ekibinde sporcu bulundurma özeninin bir sonucu olarak bu sene de Türk atlet Nagihan Karadere ve 2008 yılından bu yana Türkiye'yi Muay Thai ve Kickboks dallarında temsil eden Çağan Atakan Arslan kadroya dahil oldu.


Ancak yarışmanın başından bu yana hırslarına yenilen iki profesyonel isim, adeta yarışmada yaptıkları çıkışlarla onları örnek alacak pek çok sporcuyu kötü etkiledi. Profesyonelliğe yakışmayan ruhta mücadeleleri ile yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı’yı bile şaşırtan bu isimler, profesyonel sporcu yetiştiren hocaların da dikkatinden kaçmıyor. Programdaki profesyonel sporcularla ilgili konuşan eğitmenler bu isimleri genç sporculara ‘kötü bir örnek’ olarak izlettiklerinin altını çiziyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder