28 Mayıs 2016 Cumartesi

Kalbim Yangın Yeri 5. bölümle final mi yapıyor?

Fox TV ekranlarının çiçeği burnunda Kalbim Yangın Yeri dizisi reytinglerde istenilen başarıyı alamayıncı erken final kararı aldı.


Televizyon ekranlarına bir diz daha veda ediyor. Fox Tv'de 30 Nisan Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Kalbim Yangın Yeri dizisi ancak beş bölüm dayanabildi.

Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan, başrollerinde Kaan Yıldırım, Hande Soral gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kalbim Yangın Yeri dizisi reytinglerde beklenilen başarıyı alamadı. Kalbim Yangın Yeri'nin son bölümünde reytinglerde Total grupta 26. AB grubunda ise 40. sırada kendine yer bulabildi.Reytinlerin düşük olması akıllara Kalbim Yangın Yeri final mi? yapıyor sorusunu getirdi.
Avşar Film imzalı,Kalbim Yangın Yeri dizisinin yönetmen koltuğunda Eylem Koza oturuyor. Fox TV'nin dram türündeki dizisi Kalbim Yangın Yeri 5. bölümden sonra ekranlarda olmayacak.


KALBİM YANGIN YERİ DİZİSİNİN 5. BÖLÜM KONUSU

Sevda, Volkan'ın ardından dağ evine gider ve gördükleri karşısında şok olur. Volkan'ın hayatında başka bir kadın vardır. Volkan ile Leyla ise Sevda'dan haberleri yoktur. Leyla, Volkan'ın elinden kurtulmayı başarırı, fakat Volkan, Leyla'nın söyledikleri karşısında yeniden umudu olduğunu düşünür. Mehmet'in ise artık Volkan'a tahamülü kalmamıştır.Leyla'ya evlilik teklifinde bulunur. Leyla'nın ise kafası karışıktır. Mehmet'in, sevdiği kadın Leyla'nın sırrını öğrenmesine az kalmıştır.
Yeşim ise oyunlarına kaldığı yerden devam eder.Kenan'a yakalanmaktan kurtulmuştur ve sıra Belkıs'tan kurtulmaya gelmiştir.Şahini'de unutmamıştır, ondan da intikam alma zamanı gelmiştir.Sevda ne olursa olsun Volkan'dan vazgeçemeyeceğini anlar. Bütün hatalrına rağmen onu sevmeye devam eder. Ancak öğreneceği gerçekle neye uğradığını şaşırır. Volkan için artık gerçekleri açıklama zamanı gelmiştir. Leyla'yı tekneye çağırır. Leyla, Volkan'a büyük bir haksızlık yaptığını anlar. Yeniden aşka ve hayata merhaba demek Leyla ile Volkan için mümkün olacak mı?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder