17 Mayıs 2016 Salı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. bölüm öncesi heyecan dorukta

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için geri sayım başladı.Beğeniyle takip edilen dizide heyecan dozunu artırarak devan ediyor.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Ozan Akbaba, Yüksel Arıcı, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer paylaşıyor. aksiyon, devlet ve mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36. yeni bölümü ile 17 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 36.Bölüm'de Tipi bir karar aşamasındadır. Uuzn zaman önce Fikret ve ablasının aşkına engel olmuş ve bunca yıl sonra su aşk yeniden alevlenmiştir. Fikret belki de Emine için hiç yapmayacağı şeyi yapacaktır ama son karar ona ait değildir. İçinde bulunduğu durumumdan onu ancak Hızır kurtacaktır. Hızır her zaman olduğu gibi yine işin en üst kısmını düşünür ve Fikret'in ölümüne sıcak bakmaz . Peki Tipi bu karar sonrası ne yapacak ?
Ünal Kaplan'ı bitirme planı yapan Hızır bunun deliller ile olmaısnı ister. Fikret'ten istediğini alacak mı derken onun imdadına devlet yetişir. Otelde yapılan görüşmenin belgeleri Özkan'ı ele vermiştir ve tam da Ünal'ın dediği gibi Özkan'ı yakalamak işin ucunu ona çıkaracaktır.Bu süreçte Ünal Kaplan'ın silah sevkiyatıyla ilgili planları da yoğunlaşacaktır. Emine'nin yaşadıkları kadınların kendi hayatlarıyla ilgili korkularının artmasına neden olur. Erkeklerin dünyasında var olabilme, ayakta kalabilme çabası Nazlı'yı yormuştur artık. Gitme fikri kafasına iyice yerleşmeye başlar. Meryem'in büyük arzusuna ulaşması an meselesidir belki de…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder