15 Mayıs 2016 Pazar

Survivor'da elemeye kalan ilk iki isim belli oldu

Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde adadan göndermek istedikleri ismi belirledi. Yapılan oylamanın ardında Gizem Kerimoğlu'nun ismi elemeye çıkan ilk yarışmacı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Gizem Memiç'in kararıyla ikinci eleme adayı ise Serkay oldu.

Survivor'da Acun Ilıcalı eleme sistemini yeniden değiştirdi. Artık ünlüler ve gönüllüler takımı her hafta iki dokunulmazlık oynayacak ve bunun sonunda her hafta eleme olacak.

Survivor 2016'nın dün akşam yayınlanan bölümünde ise dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler oldu ve yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı. Yarışmacıların oyları sonucunda ilk eleme adayı Gizem Kerimoğlu oldu.

Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler'de, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Gizem Memiç'in kararıyla ikinci eleme adayı da Serkay Tütüncü oldu.

Survivor'da bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası oyunu kaybeden takım da 2 eleme adayı çıkaracak. Ardından eleme adayı olan 4 isim için Survivor'da SMS oylaması başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder