26 Mart 2016 Cumartesi

Dizilerde intikam furyası

ATV ekranının yeni dizisi olan Kehribar,ekranlara hızlı bir giriş yaparak izleyicilerin beğenisini kazandı.
Geçmişten günümüze uzanan bir intikam öyküsüyle izleyiciyle buluşan "Kehribar" intikam konulu diziler furyasında adından çok söz ettireceğe benziyor.
***
İntikam fitilini ateşleyen dizi furyasının başlangıcını 'Ezel'ile başladığını ifade etmek gerekir.
***
Hangi diziler intikam hikayeli dersiniz? Mynet sizler için intikam içerikli dizileri derledi...
***
1- Ezel
***
Herkes birini sever ama her ihanet, sevgiyle başlar...
***
Önce Ömer vardı. Ömer'in ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı vardı. Mutluydu. Sonra bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti.
***
Herşey yerli yerinde, herşey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden cinayetten hapiste buldu kendini. Bildiği hayat, güvendiği...
***
2- Acı Hayat
***
Acı Hayat, sadece basit bir aşk hikayesi değil, aşklarını, sosyal çatışmaların arasında yaşamak zorunda kalan, hatta aşklarını buna kurban veren insanların, yürek burkucu hikayesidir.
***
3-Ihlamurlar Altında
***
Varoşların güzelliğiyle dillere destan Elif'i, gönlünü mahallenin yürekli delikanlısı Yılmaz'a kaptırmıştır. Dürüstlüğüyle çevresindekilerin sevgisini kazanmayı başaran Yılmaz'ın gözü Elif'den başka kimseyi görmez. Birbirlerine deli gibi aşık olan Yılmaz ve Elif'in tüm arzuları evlilik hazırlıklarını bir an önce bitirip, birbirlerine kavuşmak ve masallardaki gibi hayatları boyunca mutlu olmaktır.
***
4-intikam
****
Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, bir baba ve bir kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile. Her şey bu ailenin babası Adil'in, iftiraya uğramasıyla başlar.Adil'in yöneticiliğini yaptığı bankanın sahibi, kendi bankasını dolandırmış ve suçu Adil'in üzerine yıkmıştır. Adil'e atılan bu iftirada, aşık olduğu kadın da büyük rol oynar. Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamaz ve hapse mahkûm olur. Kızı Derin ise babasından kopartılarak yetimhaneye gönderilir. Baba ve kız, bir daha birbirlerini göremeyeceklerdir.
***
5-Nefes
***
Nefes , babasını kaybetmenin acısıyla annesi ve onun yeni eşinden öc almak için annesinin evine geri dönen ve üvey kardeşlerinin yanı sıra üvey babasını da ayartmaya çalışan Nefes adlı kadının ihtiras dolu intikamı ancak 4 bölüm izleyiciyi ekrana bağlayabilmişti.
***
6-Suskunlar
***
Cezaevinde işkence gören 4 genç adamın geçmişin intikamı için çıktığı yolu anlattı.
***
7- Alev Alev
***
Alev Alev dizisi tam bir aşk intikamı hikayesi. Nişanlısı aniden başka bir kadınla evlenen Alev'in ailenin dayısı ile nişanlanması aşk intikamının alası...
***
8-Emir'in Yolu
***
Babasının intikamını almak isteyen Emir'in düşmanının kardeşini baştan çıkarması Feriha'yı bile unutmasına neden oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder