21 Mart 2016 Pazartesi

Kırgın Çiçekler dizisinde yetimhane şoku

ATV ekranlarında heyacanla beklenen Kırgın Çiçekler'in 38. bölümü bu akşam izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı Kırgın Çiçekler dizisi yeni bölümü bu akşam ATV'de yayınlanacak. Senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler dizisi, 37. bölümüyle izleyiciler tarafından da ilgiyle karşılandı.

KIRGIN ÇİÇEKLER YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hiç beklemediği bir anda polisleri kapısında gören Nazan tutuklanır. Annesinin başına gelenlerden etkilenen Defne büyük depresyona girer. Nazan'ın Emine'ye söylediği yalan yüzünden Mesude ölümle yüz yüzedir. Kemal yakalanma korkusuyla panikler. Nazan'ın yakalanmasına sebep olan Eylül ve Serkan'ın arası açılır. Meral ve Cemre, kötü günler geçiren Defne'nin üstüne giderken Merve ve Aleyna da Defne'ye destek olmaz. Banu, Güney'e babasıyla aralarındaki ilişkiyi anlatır. Kemal'e öfkelenen Mesude boşanma davası açarken annesi olmayan Defne valiziyle yurdun önündedir...


KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜM ÖZETİ

Seher tutuklanarak hapse atılır. Meral yurda geri döner. Ekrem'in kendisini istemediğini anlayan Banu, intikam peşindedir. Defne, Seher'in durumunu öğrenince Meral'i üzecek bir plan yapar. Cemre'ye karşı kendini suçlu hisseden Eylül, Kemal'den CD'yi almak için Mesude'nin yardımını kabul eder. Kemal, Nazan ile yüklü bir para da anlaşarak CD'yi ona teslim etmeye karar verir. Aldatıldığını düşünen Nazan, Kemal'i yok etmek için kendisiyle beraber herkesin hayatını etkileyecek bir hamle yapar.

GENEL HİKAYE:

Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.

Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat… Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder