20 Mart 2016 Pazar

Sungurlar dizisinin yeni kanalı Fox TV oldu

Samanyolu'nun en sevilen dizisi Sungurlar, kanalın kapanmasının ardından ortada kalmıştı. Dizinin çok fazla izleyici kitlesine sahip olması yeni kanal arayışlarını gündeme getirdi.

Sungurlar dizisini büyük bir merakla bekleyenler için müjdeli haber geldi. Dizinin yeni kanalı Fox TV oldu. Milyonlarca izleyiciye sahip olan Sungurlar dizisi son olarak Samanyolu TV için alınan karar neticesinde yayın hayatına ara vermişti.

Kanalın kapatılması ile birlikte yeni kanal arayışı içine giren Sungurlar dizisinin yeni bölümünün Fox TV ekranlarında yayınlanacağı açıklandı. Fox TV'ye geçiş yapan dizinin çekimlerine ise başlanmış durumda.

Cumartesi günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Sungurlar'ın çekilmekte olan yeni bölümleri, yeni oyuncu kadrosu ile birlikte yakında Fox TV ekranlarında izleyenler ile buluşacak. Yaşanacak olan büyük çatışmaların ilk kıvılcımları Fox TV'de yayınlanacak olan yeni bölümlerde ortaya çıkacak.


Yeni bölümler cumartesi günleri yayınlanacak

Ortadoğu'da yaşanmakta olan olayları ve Türkiye'yi bölmek isteyen terör örgütlerini konu alan Sungurlar dizisinin Fox TV'de başarılı reyting sonuçları elde etmesi bekleniyor. Yeni bölümlerini tekrar Cumartesi akşamları yayınlayacak olan Sungurlar'da son olarak örgütün liderleri Serdar Komutan'a ölmeden önce Türkiye için hazırladıkları felaket planlarını izletiyordu. Gördükleri karşısında dehşete düşen komutan ise planı durdurmak için çaresiz bir şekilde girişim yapmaya hazırlanıyordu.

Büyük beklentiler ile Fox TV için yayına hazırlanan Sungurlar dizisinin kesin yayın tarihi ile ilgili bir bilgi ise şimdilik bulunmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder