20 Mart 2016 Pazar

Ünlü isim Paramparça dizisinde

Paramparça dizisinin 21 Mart Pazartesi yayınlanacak 58. bölümüne ünlü bir isim konuk oyuncu olarak katılacak.
Star TV'de Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça dizisinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Hamile olan Dilara doğum yaparken, Hazal'ın psikiyatristi Ayşe ise Cihan'a aşık olacak! Diğer yandan uzun süredir psikolojik destek alan Hazal'ın ise doğum gününe ünlü bir şarkıcı konuk olacak.
Başrollerinde Erkan Petekkaya, Barış Falay ve Ebru Özkan'ın bulunduğu, yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği programın pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümüne ünlü şarkıcı Ece Seçkin konuk olacak. Ece Seçkin dizide Hazal karakterini canlandıran Alina Boz'un doğum günü partisinde şarkı söyleyecek.
Dilara'nın oğlu doğuyor!
Dilara, oğlu Demir'i kucağına alırken, Cihan, Harun'un bebeğine babalık yapmanın burukluğunu yaşar. Rahmi Bey, Cihan'a Deniz'in paraları neden suratına fırlattığını anlatır. Bu arada Deniz'in annesi ile ilgili bildiği tüm gerçekleri de Cihan'a açıklamak zorunda kalır. Tıpkı, Ozan'ı Zeynep'ten korumak zorunda olduğu gibi Cihan şimdi de, Cansu'yu Deniz'den korumak zorundadır.
Ayşe ve Cihan aşkı başlıyor mu?
Hazal, terapisti Ayşe'yi görmeye kliniğe gider. Aynı dakikalarda Harun da Ayşe'yi ziyaret için kliniktedir. Ayşe artık Cihan'a olan duygularını frenleyemez. İkili arasında tehlikeli bir yakınlık başlar. 18'inci doğum günü için Ece Seçkin'in sahneye çıktığı ihtişamlı bir parti veren Hazal ise Cansu için hayat boyu unutamayacağı bir hediye planlamıştır…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder