24 Mart 2016 Perşembe

Macit Koper Poyraz Karayel'e veda etti

Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde Adil Topal karakteri öldü, usta oyuncu Macit Koper diziden ayrıldı.

2. sezonuyla ekranlarda olan Poyraz Karayel'de sürpriz bir ayrılık daha yaşandı. Bahri Umman'ın en büyük düşmanı olan ve Poyraz ile Meltem'in babası olan gizemli kötü adam Adil Topal öldü. Ayşegül'e zorla kürtaj yaparak bebeğini öldüren, Bahri'nin en sadık adamlarından olan Sefer'i de öldüren Adil Topal sonunda cezasını ezeli düşmanı Bahri Umman'dan buldu. Poyraz Karayel'in dün akşam yayınlanan 50. bölümünde Bahri Umman'ın eline düşen Adil Topal, diri diri toprağa gömülerek öldü. Diziye geçtimiz aylarda katılan usta oyuncu Macit Koper de canlandırdığı Adil Topal karakterinin ölmesiyle diziye veda etmiş oldu. Poyraz Karayel, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 50. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahri'lerin eline düşen Adil yolun sonuna gelmiştir. Bahri, Adil'i en korktuğu şekilde öldürmeye karar verir; canlı canlı toprağa gömerek…

Ama bu Adil için gerçekten bir son olacak mıdır?

Poyraz ve Ayşegül nihayet normal bir hayata dönüyor olmanın mutluluğu içindedir. Fakat çok romantik başlayan geceleri hastanede biter, üstelik hastanede hiç beklenmedikleri kişilerle karşılaşacaklardır. Neşet ise herkesten gizlediği planında adım adım ilerlemeye devam eder. Planının şimdiki aşamasında hedefindeki isim Sadreddin'dir… Peki planının asıl amacı nedir?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder