21 Mart 2016 Pazartesi

Leyla Lydia Tuğutlu'dan özel istek

Tatlı İntikam dizisinde rol alacak olan Leyla Lydia Tuğutlu için sette kapris yaptığı öne sürüldü.

Kanal D'de 26 Mart'ta ekrana gelecek "Tatlı İntikam" dizisinin başrol oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu sadece güzelliği ve yeteneği ile değil, kaprisleriyle de adından söz ettirecek gibi.
Dedikodu o ki; Leyla Lydia Tuğutlu sette sadece kendine özel bir karavan talebinde bulunmuş. "Rolüme konsantre olabilmem için rahatsız edilmemem şart. Bu yüzden karavanda yanımda kimseyi istemem" demiş.

LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR
***
Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya'nın Berlin kentinde dünyaya gelmiştir. Leyla Lydia Tuğutlu, 2008 yılında Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilmiştir ve modelliğin yanında oyunculuk da yapmaktadır. Leyla Lydia Tuğutlu şu sıralar Furkan Andıç ile Tatlı İntikam isimli bir dizide başrol oynamaya hazırlanıyor.
***
Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye'de başladı ve bir Anadolu Lisesinden mezun oldu. Piyano dersleri aldığı süreçte konservatuvar bölümüne de yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Ayrıca bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Leyla Lydia Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen okumakta olan Leyla Lydia Tuğutlu, şu an İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir. Tuğutlu, Es-Es Dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Ardından ATV kanalında yayınlanmış olan ve başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun oynamış olduğu Karadayı dizisinde de rol almıştır. Tuğutlu bu dizide İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırmıştır. Leyla Lydia Tuğutlu şu an halen ekranlarda olan ve Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kiralık Aşk isimli dizide İz karakterini canlandırmıştır. Leyla Lydia Tuğutlu ayrıca, geçtiğimiz sene Çağatay Ulusoy ile birlikte Delibal filminde başrol oynamıştır.
***
2008 yılında Türkiye'nin en güzel kızı seçilen Leyla Lydia Tuğutlu'ya tacını yarışmanın jüri üyesi olan Paris Hilton takmıştır. Leyla Lydia Tuğutlu aynı zamanda 12 Aralık 2008 tarihinde Güney Afrika'da düzenlenen Miss World yarışmasında da Türkiyye'yi temsil etmiştir. 2005 yılında da Best Model of Turkey yarışmasına katılmış ve "Best Promising" seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International" yarışmasında 'Princess' ödülüne layık görülmüştür. Leyla Lydia Tuğutlu aynı zamanda 2007 yılında Fashion TV Moda Oskarları'nda "Gelecek vaat eden model" seçilmiştir.
***
Leyla Lydia Tuğutlu'nun oynadığı diziler ve filmler
2008 - 2009 yıllarında ES-ES dizisinde İrem karakteri ile başrol oynamıştır. 2010 - 2011 yılları arasında ekranlarda olan Kirli Beyaz dizisinde de Melis karakterini canlandırmıştır. 2014- 2015 yıllarında yardımcı oyuncu olarak Karadayı dizisinde Songül Kara karakterine hayat vermiştir. 2015 yılında ekranlarla buluşmuş olan Kiralık Aşk isimli dizide de İz karakterini canlandırmıştır.Kanal D'de 26 Mart'ta ekrana gelecek olan Tatlı İntikam dizisinde de başrol oyuncusu olarak rol almaktadır.
***
2013 yılında Günce isimli sinema filminde yardımcı oyuncu olarak Aslı karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında İçimdeki Ses isimli filmde başrol oyuncusu olarak Ayşıl karakterini canlandırmıştır. Oynadığı son film 2015 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Delibal filmidir. Leyla Lydia Tuğutlu bu filmde Füsun Şahin karakterini canlandırmıştır. Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ile birlikte başrol karakteri olarak Delibal filminde kameralar karşısında boy göstermiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder