20 Mart 2016 Pazar

Vikings'e yeni transfer

Dizi beşinci sezon onayını da aldı.

History'nin en popüler yapımlarından biri olan Vikings'ten iki güzel haber geldi. Dizi, beşinci sezon onayını aldı. 20 bölüm olması planlanan yeni sezonda The Tudors'un yıldızı Jonathan Rhys Meyers'ı izleyeceğiz.
Vikings'in başarısı hakkında konuşan History başkanı Jana Bennett "Harika bir senaryo, uzun süren tarihi araştırmalar ve yetenekli bir ekip bir araya gelince televizyonların en dikkat çeken dramalarından biri yaratılmış oldu." dedi. Vikings'in beşinci sezon çekimlerine bu yaz başlanacak.


Jonathan Rhys Meyers kimdir?
1994'te A Man of No Importance isimli filmde kısa bir rolü vardı. İlk başrolünü 1996 yılı yapımı bağımsız bir film olan Disappearance of Finbar da oynadı. 1996'da İrlanda'nın tarihi kahramanlarından Michael Collins'i anlatan Neil Jordan'ın yönettiği aynı adlı filmde Collins'in katilini oynadı. Asıl büyük çıkışını glam devi David Bowie'den esinlenen Brian Slade karakterini canlandırdığı Velvet Goldmine ile yaptı. Ayrıca bu filmdeki bazı şarkıları kendisi seslendirdi.
****
BBC nin kült mertebesine ulaşan fantastik dizisi Gormenhgasttaki sadist ve kötü ruhlu aşçı Skeerpike ile kariyerini sağlamlaştırdı.
****
CBS in mini dizisi Elvis ile 2006 da En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre kazandı. Showtime'ın yeni dizisi The Tudors'da VIII. Henry rolünde oynadı. The Tudors ile tekrar Altın Küre'ye aday oldu.
****
2006 kış ve 2007 bahar koleksiyonlarında Versace erkek kreasyonlarının ve 2007 de ise Hugo Boss'un reklam yüzü oldu.
****
Kişisel hayatı
Londra'da, Los Angeles'ta ve Fas'ta birer evi var ama çoğunlukla Londra'da yaşıyor. Aralarında Estella Warren ve Scarlett Johansson'un da bulunduğu pek çok sevgilisi oldu. Şu anda Katie McGrath ile birliktedir.
****
İntihar Girişimi
Alkol bağımlısı olduğu ve rehabilitasyon gördüğü bilinen Meyers 28 Haziranda intihar girişiminde bulundu ancak daha sonra Scotland Yard'a kaldırılıp iyileşitirilen Meyers tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder