23 Mart 2016 Çarşamba

Margot Robbie, buz patenci Tonya Harding'i canlandıracak

Beyazperdenin yükselen isimlerinden 24 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Margot Robbie, yeni filminde olaylı buz patenci Tonya Harding'i canlandıracak.

'Yeni Sharon Stone' olarak adlandırılan 24 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Margot Robbie, son olarak Leonardo Di Caprio ile beraber rol aldığı 'Wolf of Wall Street/Para Avcısı’filmiyle Broadcast ve Georgia Film Eleştirmenleri Ödülü’nde En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. 

Margot Robbie'nin kariyeri, 'Para Avcısı' filmiyle birlikte yükselişe geçti.
 Ünlü oyuncu yeni projesinde, Amerikalı buz pateni sporcusu Tonya Harding'i canlandıracak. 
Deadline'ın haberine göre Steven Rogers'ın kaleme aldığı projeye uygun yönetmen arayışları devam ediyor.
Eski Amerikalı buz patencisi Tonya Harding ve eski kocası Jeff Gillooly ile daha önce yaptığı röportajdan yola çıkarak yazılan film, iki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan sporcunun kariyerine ve komplo skandalına odaklanacak.
1991 yılında Dünya Buzpateni Şampiyonası'nı kazanarak dünya sıralamasında ikinci sıraya yerleşen Tonya Harding, triple axel hareketini tamamlayabilen ikinci Amerikalı kadın olarak tarihe geçmişti. 
 1994 yılında aynı dalda yarıştığı sporcu Nancy Kerrigan'ı sakatlaması için adam tutmak suçundan spordan ömür boyu men ve 160 bin dolar para cezasına çarptırılmıştı.
Daha sonra boks yapmaya başlayan Harding'in hikayesinin konu alınacağı filmin vizyon tarihi henüz belli değil. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder