21 Eylül 2016 Çarşamba

Esra Erol'dan damat adayına 'sen beni sattın' yorumu

Yeni sezonda evlilik programlarında yapılan transferlere yeni birisi daha eklendi. Zuhal Topal'ın programında taşınıp evlenen Sevgi ve Çağrı'nın ardından popüler gelin adayı Hanife ile yaşadığı aşkla tanınan damat adayı Umut Yılmaz da Esra Erol'un programına transfer oldu.


Erol'un ikinci çocuğuna hamile olduğu dönemde programdan ayrılarak Zuhal Topal'ın izdivaç programına transfer olan damat adayı Umut Yılmaz, vicdanının sesinin dinleyerek Esra Erol'a geri döndü.

Gelin adayı Hanife ile yaşadığı aşkla popüler olan Umut, bu kez de Zuhal Topal ve ekibine sırtını döndü. Yeni yayın döneminde Esra Erol'a tekrar dönen Umut, meraklı bekleyişin ardından stüdyoya giriş yaptı.

Bir demet çiçekle af dileyerek dönüş yapan Umut, Esra Erol'dan fırçasını da yedi. Umut 'Şimdi benim için sattın geldin' diyecekler deyince Esra Erol 'Sen beni sattın' diyerek lafını yapıştırdı. Zuhal Topal'ın Umut ile yaşadığı aşkla popüler olan gelin adayı Hanife için de dedikodular dönüyor. İddialar arasında Hanife'nin de Zuhal Topal'ı terkedip Esra Erol'a gideceği yönünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder