20 Eylül 2016 Salı

İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy'un kavgası sosyal medyayı salladı

Show TV ekranlarının yeni dizisi İçerde dün akşam 1.bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy, Polis Akademisi'nde okuyan Sarp karakterine hayat veriyor. Ulusoy'un dün akşam ekrana gelen son bölümde tuvalette kavga ettiği sahne ise sosyal medyayı salladı.


İlk bölümüyle yılın en iddialı dizileri arasına girmeye aday olan İçerde dizisi dün akşam saat 20:00'de Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. İki kardeşin birbirini bulma hikayesinin anlatıldığı dizide Sarp karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy'un Polis Akademisi'nin tuvaletinde polislerle yaptığı kavga sahnesi ise dizinin ardından en çok konuşulan sahne oldu.

DİZİNİN HİKAYESİ

Dizinin hikayesine göre Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

DEV KADRO

Ay Yapım imzalı İçerde dizisinin başrol kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder