16 Eylül 2016 Cuma

Hayatımın Aşkı 17. final bölümünde sürpriz evlilik teklifi

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı şok bir şekilde 17. bölüm ile final yapma kararı aldı.

Kanal D ekranlarında beğeni ile takip edilen Hayatımın Aşkı dizisinin final kararı hayranlarını üzüntüye boğuldu hayranları final bölümünü merakla beklemeye başladılar. 17. final bölümü fragmanı yayınlanan Hayatımın Aşkı'nda evlilik teklifi finale damga vuracak.

Hayatımın Aşkı dizisi 17. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu ve Yonca Evcimik gibi isimlerin yer aldığı Hayatımın Aşkı final bölümünde yaşananlar ile yayınlandığı geceye damga vuracak. Şok bir evlilik teklifi ve aksiyonu bol onlarca sahnenin yaşanacağı Hayatımın Aşkı 17. final bölümü fragmanı yayınlandı.

HAYATIMIN AŞKI FİNAL BÖLÜMÜ İLE EKRANA GELİYOR

Demir'in Gökçe'ye duyduğu büyük aşk, onun bir karar almasına neden olur. Evlenme teklifi edecektir. Bu düşüncesini Gökçe'nin ailesiyle de paylaşan Demir, destek görür. Bunun üzerine hep beraber büyük bir sürprizin hazırlığına başlarlar. Demir, Gökçe'yi ajansta tutacak, Gökçe'nin ailesi ise bu büyük organizasyonun hazırlığına başlayacaktır.

Bütün bu gelişmeler yaşanırken Kaan ise kendine bile itiraf edemediği aşkını Gökçe'ye ilan etmeye karar verir. Gökçe'nin, Demir'le yakınlaşmasına daha fazla seyirci kalmak istemez. Bu durum iyice canını yakmaktadır.

Günün sonunda Kaan, bütün cesaretini toplayacak ve aşkını ilan edecektir. Gökçe başına gelecek bütün bu sürprizlerden habersiz ajansta her zamanki işlerini yapmaya devam eder. Ailesinde yaşanan tuhaf durumlara ve Demir'in ajans içi tavırlarına anlam veremez. Sema'yla araları bozulan Bartu ise barışmanın yollarını aramaktadır. Önce kendine bir çekidüzen vermesi gerektiğinin farkına varan Bartu'da radikal değişimler başlayacaktır…

HAYATIMIN AŞKI HİKAYE VE OYUNCULA

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe'nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237'nin sahibi Demir olacaktır. Demir'e giden yolda, Gökçe'nin müttefiki Kaan'dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

Yapım : Lucky Red Film & TV

Yapımcı : Şebnem Aşkın

Hikaye : Şebnem Aşkın

Senaryo : Ekin Atalar - Gökhan Horzum

Yönetmen : M. Uğur Yağcıoğlu

Oyuncular : Hande Doğandemir (Gökçe), Serkan Çayoğlu (Demir), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat (Rezzan), Zafer Algöz (Hikmet), Sadi Celil Cengiz (Bartu), Avni Yalçın (Hulusi), Ayşegül İşsever (Nesrin), Deniz Barut (Eylem), Seda Türkmen (Sema), Murat Parasayar (Rahmi), İlay Erkök (Sezen), Gizem Terzi (Nilay) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder