15 Eylül 2016 Perşembe

Paramparça dizisine bir yeni oyuncu daha

Star TV'de 3. sezonuyla ekranlara gelecek olan Paramparça dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu.


Yapımcılığını Endemol Shine Turkey'in üstlendiği, başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay'ın yer aldığı dizinin kadrosuna daha önce Güneşin Kızları, Hayatımın Aşkı gibi dizilerde rol alan Sarpcan Köroğlu katıldı.

Paramparça'ya, Dilara'nın Amerika'dan gelen kız kardeşi Asuman karakteri ile Mine Tugay da dahil olmuştu. "Paramparça" yeni sezon ilk bölümüyle 19 Eylül Pazartesi günü Star'da!


DENGELER DEĞİŞİYOR

Cihan ise bir sahil kasabasında tek başına, geçmişiyle yüzleşiyor. Şirketin başına Ozan ve Hazal'ın geçtiğini görüyoruz. Deniz'le gizlice evlendiği için Cihan'ın hayatından çıkardığı Cansu'nun hamilelik haberi, sezonun en büyük sürprizlerinden biri…

Maide Hanım'ın Cihan'a olan kini ise hiç bitmiyor. Hem Hayal'i hem de Ayşe'yi Cihan yüzünden kaybettiğine inanan Maide Hanım kusursuz planıyla bu kez Cihan'ı tamamen ortadan kaldırmaya yeminli…

Göcek'te ve İstanbul'da bir ay süren çekimleri büyük bir titizlikle tamamlanan Paramparça'nın 72'nci bölümünde tüm dengeler değişiyor.

Tanıtımı izleyenlerin, "Çok heyecanlı", "Yeni sezon, yeni hikayeler", "Beklediğimize değdi" yorumlarını paylaştığı Paramparça, çok büyük sürprizlerle 19 Eylül Pazartesi saat 20.00'de özetsiz yeni bölümü ile Star TV'de izleyicisi ile buluşacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder