21 Eylül 2016 Çarşamba

İçerde dizisinin 1. bölümünde neler oldu?

Show TV'nin yeni sezon dizisi İçerde dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanla beklenen dizinin 1. bölümünde bakın neler oldu?


Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin yer aldığı İçerde dizisi 1. bölümüyle ekranlara geldi.

Sarp ve Umut, Füsun ile Metin Yılmaz'ın iki küçük oğullarıdır. Yıllar önce Sarp'la Umut oyun oynarken Umut kaçırılmış ve ailesine kanlı bir gömleği getirilerek öldüğü söylenmiştir.


Yıllar sonra, Sarp (Çağatay Ulusoy) polis akademisinden mezun olmaya bir hafta kala Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf (Mustafa Uğurlu) tarafından akademiden atılır. Gerekçe olarak babası Metin Yılmaz'ın mafya Celal Duman'la (Çetin Tekindor) bağlantısı olması gösterilir. Bunu gururuna yediremeyen Sarp, mezuniyet günü müdür Yusuf'a herkesin önünde silah çeker fakat Yusuf'u vurmayınca teslim olur. Çıkarıldığı mahkemece 12 ay hapsine karar verilir.


Öte yandan Sarp'ın polislikten atılmasıyla akademinin diğer başarılı ismi Mete (Aras Bulut İynemli) Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube müdürü Yusuf tarafından ekibe alınır.

Sarp, cezaevinde babası Metin'in arkadaşı Hasan'la tanışır ve onunla arkadaşlık kurar. Aynı zamanda onu dışarı çıkarmak için gelen avukat Sarp'ın polislikten atılmasına neden olan mafya babası Celal Duman'ın manevi kızı Melek'tir. (Bensu Soral) Bunu öğrenen Sarp, avukatı tersler ve bir daha görüşmek istemediğini belirtir. 12 ay içeride yattıktan sonra çıkan Sarp, cezaevinde arkadaşlık ettiği Hasan'la takılmaya başlar.

Hasan, avukat Melek ve Sarp, Ömer denen bir kişinin oyununa gelir ve büyük bir pusuya düşürülür. Hasan'la Melek'in hayatını Sarp son anda kurtarır ve bu sayede mafya babası Celal Duman'la tanışma fırsatı yakalar.

Öte yandan Yusuf'un gözü, ekibe yeni aldığı Mete'nin üzerindedir. Mete şubede gazeteci olan Eylem'in (Damla Colbay) çektiği fotoğrafları siler ve bunu telafi etmek için daha sonra ona güzel bir haber yaptırır. Bunun üzerine birlikte bir yemek yeme fırsatı bulurlar. Eylem ise onu yemek yemek için Füsun'un çalıştığı restorana götürür ve burada Mete'yi Füsun'la tanıştırır.


Ömer, Celal Duman'ların peşinde olduğunu bilir ve Celal Duman'ın mekanı olan kebapçıyı basar. Büyük bir oyuna düştüğünün farkında değildir. Bu sırada mekanı müdür Yusuf ve Mete basar, Sarp'ı bu arada gözaltına alırlar. Gözaltında bir süre kalan Sarp, ailesiyle birlikte eve döner.

Mete ve Sarp'a akşam bir telefon gelir ve buluşmaya çağırılırlar. Mete, mafya babası Celal Duman'la görüşür, Sarp ise mezuniyette vurmak istediği şube müdürü Yusuf'la görüşür. İkisine de aynı soru sorulur; 'İçerde misin?' İkisinin verdiği cevapta 'İçerdeyim' olacaktır.

İçerde dizisi her pazartesi günü akşam saat 20:00'de yeni bölümüyle Show TV ekranlarında...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder