18 Eylül 2016 Pazar

Tuba Büyüküstün ekranlara dönüyor

En son Kara Para Aşk dizisi ile ekranlarda yer alan Tuba Büyüküstün, iki yıl aradan sonra setlere geri dönüyor.


İki sezondur ekranlarda gözükmeyen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, üç sinema filmi ve bir diziyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bir süredir hiç bir yapımda yer almayarak hayranlarını özleten Tuba Büyüküstün, setlere geri dönüyor.

Yaz aylarında Ferzan Özpetek'in yazıp yönettiği "İstanbul Kırmızısı"nda Neval rolüyle kamera karşısına geçen Büyüküstün, eşi Onur Saylak'ın çektiği "Daha" filminde ise mülteci rolünü canlandırdı.

Son olarak Hiner Saleem'in "Dar Elbise"sinde de başrol üstlenen Tuba Büyüküstün, şimdi yeni dizisinin hazırlıkları içerisinde.

Oyuncu, başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşacağı 'Cesur ve Güzel'in çekimlerine çok yakında başlayacak.

Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaşacağı Cesur ve Güzel'in çekimlerine hazır.
Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra setlere ara veren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve kendisi gibi setlerden uzun süre ayrı kalan Tuba Büyüküstün aynı projede buluşuyor.

İlk bölüm Ekim'de ekranlarda olacak

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturacağı, senaristliğini ise Ece Yörenç'in üstlendiği Cesur ve Güzel dizisi için artık son aşamaya gelindi. 'Cesur ve Güzel'in çekimleri 20 Eylül itibarıyla başlıyor. Ekim ayında ekranda olması planlanan diziye İstanbul yakınlarında Durusu ve Çatalca gibi bölgelerde uygun çiftlik ve kasaba görünümlü yerler aranıyor.

Cesur adlı yakışıklı bir adamın büyük şehirden kasabaya yerleşmesini konu alan Cesur ve Güzel dizisi, Cesur'un yerleştiği bölgedeki toprak zengini bir ailenin kızı olan Süphan (Tuba Büyüküstün) arasında geçen tanışma hikayesi anlatılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder