26 Eylül 2016 Pazartesi

Kısmetse Olur 25 Eylül kim elendi?

Kısmetse Olur haftanın finalinde dün akşam nefesler kesildi ve giden belli oldu, gelen belli oldu. Yeni dengelerin oluştuğu evde, artık herkes ne istediğini biliyor ve ona göre davranıyor. Haftanın birincisi, gönderilmek istenen damat adayını koruması dikkatlerden kaçmadı. Yeni gelen adayın ise tek gayesi var? İstediği o damat adayına yakınlaşabilmek. O damat adayının ise evde birisiyle ilişki içerisinde olması dengeleri tamamen değiştirebilir? İşte Kısmetse Olur kim elendi sorusu ve yeni gelen gelin adayının dikkat çeken o isteği.


Kısmetse Olur evinde, oylamada elenmesi yönünde en çok adı yazılan gelin adayı Deniz olurken, damat adaylarından ise Semih oluyor…

Haftanın birincisi Adnan oluyor ve aldığı çek sayesinde evini koruyor böylece Semih elenmekten kurtuluyor ve eve veda eden isim Deniz oluyor. Deniz’in vedası evde gözyaşlarına sebep oluyor.

Ve eve yeni bir gelin adayı geliyor. Yeni gelin adayı Esra, İstanbul’da ailesiyle yaşıyor. Yarışmaya damat adaylarından Gökhan Kara için başvurduğunu söylüyor. Rabia ile ilişkisi olan Gökhan, bu duruma ne tepki verecek? Kısmetse Olur evinde dengeler değişecek mi?

10 BİN LİRALIK ÇEKİ ADNAN ALDI

Haftanın birincisi Adnan, haftanın ödülü olan 10 Liralık çeki aldı. İstanbul'da tercüman olan Adnan'ın son günlerde yarışmada "duruşu" ile oldukça dikkat çekiyor.

Bu hafta ayrılan gelin adaylarından olan Deniz, gözyaşlarıyla evden ayrıldı. Grafik Tasarımı mezunu olan Deniz, evden ayrılırken hüzün ortamının oluşması dikkatlerden kaçmadı.

YENİ GELEN GELİN ADAYININ İSTEĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Deniz'in ayrılmasıyla eve gelen yeni gelina dayı Esra oldu. Esra'nın bu yarışmaya katılmasının tek isteği "Gökhan Kara". Gökhan Kara için başvuran Esra'yı ilerki günlerde ne bekliyor? Ve en önemlisi Gökhan Kara'nın Rabia ile ilişkisi varken, Esra'ya ne cevap verecek?

GEÇEN HAFTA NE YAŞANMIŞTI?

Kısmetse Olur 18 Eylül 2016 tarihinde yeni programı geceye damgaya vurdu. İnsanların en çok merak ettiği, yarışmada "kim" elendi? Kim geldi? Dün yayınlanan yarışmada gelin adaylarından Merve, damat adaylarından Ceyhun gitmesi yönünde en çok oyu alarak eleme potasına girdi. Sürpriz kutudan çıkan mesaj doğrultusunda her iki aday da elenerek yarışmaya veda etti.

Yarışmada gönderilmesi için istenen adaylar içerisinde Merve'nin ismi en çok yazılanlardandı. Merve'nin açıklaması dikkat çekti: İlk haftadan bir aday ismi söylemediğim için beni yazdılar.

Kısmetse Olur yarışmasında en çok dikkat çeken Hazal ile Semih arasındaki "elbise" krizi.. Hazal, Semih'in kendisi için gönderildiğini düşündüğü elbiseyi giyince, olanlar oluyor. Semih, Hazal'ın giydiği elbiseden rahatsız oluyor.

18 Eylül 2016 Haftanın Birincileri: SEMİH ve RABİA

18 Eylül 2016  Dokunulmazlık Alanlar: ONUR ve HAZAL

18 Eylül 2016  Elenen Yarışmacılar: CEYHUN ve MERVE

18 Eylül 2016  Yemeğe Gidenler: SEMİH ve HAZAL

Yeni Yarışmacılar: SUAT ve LEYLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder