19 Eylül 2016 Pazartesi

Kısmetse Olur 18 Eylül'de kim elendi? | Sürpriz damat adayı

Kanal D'nin sevilen ve en çok takip edilen programlarından olan Kısmetse Olur 18 Eylül'de yayınlandı, kim elendi sorusuna cevap bulundu. En çok dikkat çeken olay ise Hazal ile Semih arasındaki "elbise" tartışması. Elenen yarışmacıların ardından sürpriz bir futbolcu Kısmetse Olur evine geldi. Nur ile Batuhan'a dair özel fotoğraflar.. Haberin detayı içeriğimizde.


Kısmetse Olur 18 Eylül 2016 tarihinde yeni programı geceye damgaya vurdu. İnsanların en çok merak ettiği, yarışmada "kim" elendi? Kim geldi? Dün yayınlanan yarışmada gelin adaylarından Merve, damat adaylarından Ceyhun gitmesi yönünde en çok oyu alarak eleme potasına girdi. Sürpriz kutudan çıkan mesaj doğrultusunda her iki aday da elenerek yarışmaya veda etti.


Yarışmada gönderilmesi için istenen adaylar içerisinde Merve'nin ismi en çok yazılanlardandı. Merve'nin açıklaması dikkat çekti: İlk haftadan bir aday ismi söylemediğim için beni yazdılar.
Kısmetse Olur yarışmasında en çok dikkat çeken Hazal ile Semih arasındaki "elbise" krizi.. Hazal, Semih'in kendisi için gönderildiğini düşündüğü elbiseyi giyince, olanlar oluyor. Semih, Hazal'ın giydiği elbiseden rahatsız oluyor.

Damatlar içerisinde ise beklenen aday evden ayrıldı. Ceyhun ismi kimseyi şaşırtmadı. Beklenen durum olarak görüldü. Bunun sebebi ise; Ceyhun'un tepkisi. O tepkiler geçen hafta oldukça dikkat çekti.

Yarışma ödülü ise elenen yarışmacılar üzerinden etkisi olmadı. 10 bin liralık çek Semih ve Rabia arasında bölüşüldü.

EVE GELEN YENİ ADAY ESKİ BİR FUTBOLCU 


Giden adayların yerine eski futbolcu Suat Tümer ve ilk sezonda evlenen Nur Erkoç’un annesi Leyla Keskin geldi.

Kısmetse Olur Haftanın finali fragmanı yayınlandı. 18 Eylül'de yayınlanacak programda sinirlet hat safhada. Bilhassa Onur Demirtaş'ın sitemi dikkat çekiyor. Onur Demirtaş bu sözleri kime söylüyor: Hoş gördüklerimiz bizi hor gördü. Madem çok yüz verdik, şimdi sıfılar çarpıp hiç ediyorum.
Gamze Göktürk ile Rabia Karaca arasındaki tartışma yavaş yavaş büyümeye başladı. Gamze Göktürk'ün "Duymak istemiyorsan çık git o zaman buradan" sözüne Rabia Karaca çok sert cevap verdi.

Semih Kurtulmuş ile Didem Delen arasındaki iletişiminde "anlaşamamak" dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder