8 Mart 2016 Salı

Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor 2016'ya Ünlüler takımından veda eden isim Ebru Öztürk oldu.


Survivor 2016'nın bu haftaki dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından bir yarışmacı daha adaya veda etti. İlk ada konseyinde yapılan oylama sonucu ismi yazılan Tuğba Özay olmuştu. Bireysel dokunulmaz olan Nagihan da ikinci aday olarak Ebru Öztürk'ü çıkarmıştı.

İkinci yapılan ada konseyinde halktan gelen sms oylamasına göre birinci olan yarışmacı Avatar Atakan oldu. Avatar üçüncü aday olarak Eda Akkaya'nın ismini söyledi. Yapılan sms oylaması sonucu üçünün arasında en az oyu alan Ebru Öztürk yarışmaya veda eden isim oldu.


EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

Son dönemlerde modellik yapan Ebru Öztürk eski bir voleybolcudur. Ebru Öztürk İstanbul'da 1984 yılında dünyaya geldi. Bir dönem Fenerbahçe voleybol takımında forma giyen güzel model eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi'nde tamamladı. İstanbul Moda Haftası'nda podyumda yer alan Öztürk, ünlü modacı Nejla Güvenç'in defilesinde de boy gösterdi.

Üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi'nde tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası'nda başarıyla podyumda yerini almıştır. Ünlü modacı Nejla Güvenç'in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Öztürk, kendisini izlemeye gelen oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy'un o sahnede yürürken, "Göğsün açıldı Ebru." diyerek fısıldamasıyla gündeme gelmiştir.

****

Eski sporcu, şimdilerde mankenlik yapan Öztürk, "Doktorlar" dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştır.

****

Ebru Öztürk, son olarak yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor 2016'ya elenerek veda etmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder