24 Haziran 2016 Cuma

Acun Ilıcalı Survivor 2016’da Semih’e ayrıcalıklı mı davranıyor?

Survivor'da Semih'in parmağının kırılmasının ardından gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Survivor'un dünkü bölümünde ünlü yapımcı ve sunucu Acun, Semih için son kararı verdi.


Survivor’da finale 5 gün kala heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yalnız finale doğru gidilirken Acun, Semih için kural değişikliğine gitti. Dokunulmazlık oyununda Serkay ile girdiği mücadele sonrası parmağı kırılan Semih, Santo Domingo hastanesinde ameliyat geçirmiş fakat bu operasyondan sonuç alınamayınca talihsiz yarışmacı Amerika’nın Houston şehrine gönderilmişti. Burada bir operasyon daha geçiren Semih, Survivor adasına geri döndü ve özel bir konsey düzenlendi.

BÜYÜK FİNAL BU SENE 5 KİŞİ

Konseyde Semih için hayati öneme sahip açıklamalar yapan Ilıcalı Survivor’da ise bir ilke imza attı. Acun’un “Semih bundan sonra oyunlar katılacak durumda değil. Olağandışı durumlarda toplanıp adil çözümler getiriyoruz. Çok kafa patlatıyoruz. Adaleti nasıl bozmayız diye uğraşıyoruz. Semih dokunulmaz olursa ve dördünüzden birisi giderse, bu adil bir durum olmaz. Semih'in dokunulmaz olması bu da adil olmaz. Onu aday göstertmek adil olmaz. Bunun tek bir çözümü vardı biz de ona karar verdik. Survivor'ın büyük finali bu sene 5 yarışmacıyla olacak. Yani beşinizde Kuzey Kıbrıs'taki büyük finale gidiyorsunuz. Semih oyunlarda olmayacak kalan 4 yarışmacı büyük final oyununu oynayacak. Bu final oyununda birinci olan arkadaşımız direkt olarak final, ikinci olan arkadaşımız yarı final koltuğuna oturacak. Birinci ve ikinci olamayan arkadaşlar Kıbrıs'taki birinci günde Semih'le oylamaya çıkacak ve o akşam iki kişi elenecek. Kalan iki kişi de daha önceden belirlenen iki kişiyle finalde yarışacak” bu açıklamasının ardından akıllara “Semih Survivor’da kayırılıyor mu?” sorusunu akıllara getirdi.

SEDA VE SERKAN NEDEN ELENDİ?


Ütopya’dan bu yana yaptığı hareketlerle bazı kesimler tarafından antipatik bulunan Semih, Survivor 2016’nın ilk bölümünde de sürekli takım arkadaşları ile tartışma halindeydi. Hatta öyle ki Zafer ile ettiği kavga sonrası Zafer’in diskalifiye olup Semih’in adada kalıp Ünlüler takımına geçmesi, ciddi bir sakatlığı olmasına rağmen dünkü konseyin ardından da finale gitmesi, insanların kafasındaki ‘Semih ayrıcalıklı mı?’ sorularını daha da alevlendirdi. Daha önce sakatlıkları dolayısıyla Seda Tetik ve Serkan Ercan’ın elenmesi özellikle sosyal medyada “Onların ne suçu vardı” şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu. Sözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder