27 Haziran 2016 Pazartesi

Tolgahan Sayışman'dan 'Diriliş Ertuğrul' itirafı

Asla Vazgeçmem dizisinin Yiğit'i, Lale Devri'nin Çınar'ı, genç kızların sevgilisi Tolgahan Sayışman sevenleriyle Facebook'ta buluştu. Binlerce hayranının sorusunu cevaplayan yakışıklı oyuncu, bir soru üzerine Diriliş Ertuğrul dizisinden ilk önce kendisine teklif geldiğini ifade etti.


Tolgahan Sayışman hayranlarıyla ilk kez Facebook'un yeni uygulaması canlı yayında bir araya geldi. Üç bine yakın Facebook kullanıcısının dahil olduğu canlı yayında Sayışman hayranlarının sorularını cevaplamaya çalıştı. 45 dakika yayın yapan Tolgahan Sayışman hayranlarına şu mesajı verdi: "Neşeli olun, gülümseyin, pozitif olmayı hayatınızda ihmal etmeyin, başka insanların gönlüne dokunmaya devam edin!" Kendisine sorulan sorulara samimi bir şekilde cevap veren Tolgahan Sayışman Facebook sayfasında "İşte beklenen an, siz soruyorsunuz ben cevaplıyorum." başlığı altında sohbetini gerçekleştirdi.


Diriliş Ertuğrul itirafı

"Asla Vazgeçmem'de yapımında yer almasaydınız, şu an hangi dizide rol almak isterdiniz?" sorusuna Sayışman, "Madem sordunuz, daha önce gün ışığına çıkmamış bir bilgi vereyim size. Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili bana teklif gelmişti. Ancak ben o sıra Amerika'da olduğum için kabul edemedim. Sonradan izliyorum gerçekten güzel ve başarılı bir dizi olmuş." şeklinde konuştu.

Çok fazla katılımcının yer aldığı canlı sohbette sorulan ilginç sorulardan birisi de kendisine İngilizce olarak soruldu. Sayışman'a bir hayranı oynadığı karakterlerden hangisini en çok kendisine yakın ve de benzer bulduğunu sorunca, Sayışman oynadığı karakterlerin kendisine çok da uzak olmadığını ancak o karakterlerin benzerlikler gösterse de aslında sadece orada karaktere uygun rol oynadığın belirtti.

Yakışıklı oyuncu, canlı Facebook yayınının çok keyifli olduğunu söyledi. Tolgahan Sayışman'ın, ilk defa yaptığı sosyal medya canlı yayından ve aldığı tepkilerden hoşnut olduğu dikkatlerden kaçmadı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder