15 Haziran 2016 Çarşamba

Şükran Ovalı Paramparça'dan ayrıldı mı?

Star TV 'nin sevilen Paramparaça dizisinde psikiyatrist Ayşe karakterine hayat veren güzel oyuncu Şükran Ovalı diziden ayrıldı.


Sevilen dizi Paramparça'nın ikinci sezonunda Nurgül Yeşilçay'ın olaylı şekilde ayrılması üzerine diziye Ayşe rolüyle katılan Şükran Ovalı sezon finaliyle diziden ayrılacağını duyurdu. Paramparça'da Erkan Petekkaya'nın rol aldığı Cihan karakteriyle birlikteliği olan Ayşe rolündeki Şükran Ovalı, ayrılığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Şükran Ovalı Paramparça'dan ayrıldığını açıkladı

Star TV ekranlarından ikinci sezonunu dolduran Paramparça dizisi 20 Haziran Pazartesi günü 71. bölümüyle sezon finali yapacak. Çekimleri biten dizinin sezon finalinden sonra dizide bir ayrılık daha yaşandı. Diziye Nurgül Yeşilçay'ın ayrılığının sonra katılan Şükran Ovalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla diziden ayrıldığını duyurdu.

Set ekibine ve seyircilere teşekkür eden güzel oyuncu vedasını şu şekilde duyurdu;

"Güzel ekip öncelikle canım olan, her gördüğümde gülümsediğim hocam Altan Dönmez'e ve onun eşliğindeki tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum… Şeref Meselesi'nden sonra sanki kaldığımız yerden devam ediyormuşuzcasına, her sabah sizi görmek benim için mutluluktu…

Ve tabii ki tüm oyuncu arkadaşlarım; canım Erkan'a, Ebru'ya, setin en gençleri ve bir o kadar başarılıları; Alina'ya, Leyla'ya,burağa Ve çok kıymetli Hümeyra'ya Barış'a herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Çok büyük keyif aldığım Ayşe karakterinin yolculuğu buraya kadardı ve bu yolculuğunda ona benim hayat vermemi isteyen yapım şirketimiz Endomel'e ayrıca teşekkür ederim. Seneye paramparça bu çok güzel ekiple yoluna devam edicek kalpten başarılar dilerim..görüşmek üzere"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder