17 Haziran 2016 Cuma

Muhteşem Yüzyıl Kösem başarıyı yakalamak için her şeyi yapıyor

Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi geride bıraktığımız sezon istediği başarıyı yakalamadığı için diziden birçok karekter ayrıldığı gibi Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ismi de değişecek. Aynı zamanda Sultan Murat'ı Metin Akdülger hayat verecek.

Star TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi geride bıraktığımız sezon istediği başarıyı yakalamadığı için diziden birçok karekter ayrıldığı gibi Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ismide değişecek. Aynı zamanda Sultan Murat'ı Metin Akdülger hayat verecek.

Geçtiğimiz sezonda beklediği başarıyı gösteremeyen "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in yapımcıları, önümüzdeki sezon için şimdiden hazırlıklara başladı.

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan 30. bölümüyle sezon finaline giden 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisi yeni sezon için sürpriz bir kişiyle anlaştı.

30 bölümde 3 padişahın tahtan indiği Muhteşem Yüzyıl Kösem'de gelecek sezon 4. Murad dönemi ekranlara gelecek. 4. Murad'a kimin hayat vereceği merak ediliyordu. Bu soru sonunda cevap buldu.
Uçankuş'un haberine göre; 'Medcezir' dizisinin kötü çocuğu 'Orkun'u canlandıran Metin Akdülger,
'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de 'Sultan Murat'ı hayat verecek.


Genç oyuncu Akdülger'in, bu rol için yapımcı Ali Gündoğdu'yla masaya oturduğu ve Özge Gürel'le birlikte rol alacağı diziden vazgeçmesi gözlerden kaçmadı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölümüyle geçtiğmiz hafta sezon finali yapmıştı. Hem reyting sonuçlarının kötü gitmesi hem de senaryo gereği birçok ünlü oyuncunun kadro dışı bırakılması aynı zamanda dizinin sezon finalinde yine sürpriz ayrılıklar yaşanmış özellikle Genç Osman'ın Yeniçeri Ocağı'nın ayaklanmasıyla öldürülmesi büyük ses getirmişti.

Dizinin ilk 30 bölümünde yaşanan oyuncu değişikleri neticesinde gelecek sezon devam etmesi beklenen dizide beklenmedik bir değişim yaşanacağı iddia ediliyor. Posta yazarı Mesut Yar'ın ileri sürdüğü iddiaya göre, yeni sezonda 4. Murad döneminin anlatılacağı ve dizininde adı da değişecek.
"Muhteşem Yüzyıl Kösem"in sezon finali TOTAL seyirci grubunda 20'inci, AB'de ise 2'inci sırada kendine yer bulabilmişti. Sezon boyunca istediği reyting sonuclarını yakalayaman dizinin isim değiştirme hamlesinin reytinglerde ne kadar etkili olacak merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder