24 Haziran 2016 Cuma

Survivor'da finale kalan isimler belli oldu

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor 2016'da bu hafta yarışmacıları yakından etkileyecek olan kritik bir karar alındı.


Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında Serkay'la karşı karşıya gelen Semih Öztürk, sert bir darbe olarak acı içinde havuza düşmüştü. Parmağı kırılan Semih Öztürk tedavi olmak üzere acil olarak hasteneye kaldırılmış ve yarışma kaldığı yerden devam etmişti.

Tedavisi biten Semih Öztürk adaya geri dönünce büyük finale bir hafta kala tüm dengeler değişti. Acun Ilıcalı böyle bir durumla ilk kez karşılaştıklarını belirterek Survivor 2016 için verdikleri kritik kararı açıkladı.

SURVİVOR 2016 BÜYÜK FİNALİ ÖNCESİNDE KRİTİK KARAR

Semih Öztürk'ün adaya dönmesinin ardından Acun Ilıcalı verdikleri kararı şöyle açıkladı. "Semih bundan sonra oyunlara katılacak durumda değil. Survivor tarihi boyunca böyle bir şey başıma hiç gelmedi. Böyle olağan dışı durumlarda tüm ekip toplanıp saatlerce kafa patlatıyoruz. Adaleti nasıl bozmayız, nasıl adil oluruz diye. Semih dokunulmaz olursa, dördünüzden biri giderse bu adil olmaz. Oyunları oynayamadığı için onu aday göstermekte adil olmaz. Bunun tek bir çözümü vardı. O da 5 yarışmacıyı birden büyük finale götürmemizdi. Yani beşinizde Kuzey Kıbrıs'taki büyük finale gidiyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder