15 Haziran 2016 Çarşamba

Aşk Yeniden final bölümünde şaşırtan gelişme! VİDEO

FOX TV ekranlarında en çok izlen yapımlardan biri olan Aşk Yeniden dizisi dün akşama yayınlanan 59. bölümü ile final yaptı. Aşk Yeniden hayranları sevilen dizinin final yapmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

FOX TV'nin reyting rekorları kıran dizisi 2 sezondur ekranlardaydı. Hayranlarının heyecanla beklediği tekrar başlar mı neden bitti gibi sorularla karşı karşıya bıraktı. Her bölümü ilgiyle takip edilen dizi reyting rekorları kırarken neden bir anda izlenmedi nedenleri araştırıldı. Fakat ne olduysa kanal 3. sezon diziyi ekrana getirmeme kararı verdi ve dizi final bölümü ile ekranlara veda etti.

Başrollerinde Özge Özpirinçci,Buğra Gülsoy,Tamer Levent,Tülin Oral,Didem Soydan,Lale Başar,Mert Öcal,Nilay Deniz,Can Sipahi,Orhan Alkaya,Tevfik İnceoğlu ve Gizem denizci gibi genç ve eski oyuncuları bir araya getiren yapım veda ederek yayın hayatına son verdi. Dizide aşık yakın arkadaş Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci oldukça güzel bir uyumla çalışmışlardır. Dizinin bittiğini ve tekrar başlamayacağını ifade ettiler. Aşk Yeniden bir daha sevenleriyle buluşma ihtimali maaleses kalmadı.
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder