18 Haziran 2016 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm sezon finalinde şok gelişme

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam sezon finali yaparak ekranlara ara verdi.Nefes kesen bir bölümle ekranlara gelen sevilen dizinin son bölümü soluksuz izlendi.Kurtlar Vadisi Pusu'da Karun, Armageddon timinin desteğini alarak Polat'a bir tuzak düzenler. Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin edilen Gölge ve Ariel de bu tuzağın bir parçası olurlar.

Efsane dizi dün akşam yayınlanan 300.bölümü ile sezon finali yaptı.

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar, dünyayı yöneten hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı'na karşı nasıl bir adım atmayı planlıyor? Polat, sevdiği kişileri ve arkadaşlarını öldüren Gölge'den intikamını almayı başarabilecek mi?

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı'na karşı tavrı ne olacak? Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı verdiği zorlu yolda artık bir sona gelmeyi başarmıştır. Karun liderliğinde Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge'nin hayatı bu toplantıya bağlıdır.
Öte taraftan Safiye ve Cahit'in düğünü de bu toplantı ile aynı tarihtedir. Karun, armageddon timinin desteğini alarak Polat'a bir tuzak düzenler. Armageddon timinin yeni komutanı olarak atadığı Gölge ve Ariel de bu tuzağa dahil olmuşlardır. Kuzuzade Ailesi'nin büyük sırrı ise Fehmi'nin Zeynep'le evlenmek üzere çıktıkları tekne yolculuğunda çözülür. Yusuf ve Zeynep'le alakalı büyük sırdan haberdar olan Fehmi'nin ailesiyle çıktığı tekne yolculuğundaki asıl amacı ortaya çıkar.

Gölge'nin de katıldığı Yüce Konsey toplanır ve Gölge'nin kaderi belirlenir. Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı'na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor? Fehmi, Yusuf, Kenan ve Zeynep'i tekne yolcuğundaki beklenmedik son ne olacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder