22 Haziran 2016 Çarşamba

Şahane Damat ilk bölümü ile çok güldürdü

Şahane Damat dün akşam ilk bölümü ile çok güldürdü. Şahane Damat bugün ilk bölümü ile seyircilerden tam not alarak seyircilri ekrana kilitlemeyi başardı. Peki Şahane Damat dizisi oyuncuları kimler, dizinin konusu ne? İşte Şahane Damat hakkında merak edilenler...


Star TV'nin iddialı yaz dizilerinden biri olan Şahane Damat dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.Yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer'in yer aldığı dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Başrollerinde Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru'nun yer aldığı dizide, usta sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata' da oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden.

ŞAHANE DAMAT DİZİSİNİN KONUSU

Melike, Almanya'da yaşayan ailesinden uzak İstanbul'da tek başına yaşayan ara sıra ailesine pembe yalanlar söyleyen kızıdır. Almanya'daki aile Melike'nin ödüllü bir gazeteci olduğunu, çok güzel bir evde yaşadığını ve doktor olan nişanlısı ile çok yakında evleneceğini zannetmektedirler.Gerçek ise hiç de öyle değildir. Melike açlık sınırında yaşayan, sakar ve bir magazin gazetesinde burç yorumu yazarak hayatını devam ettirmeye çalışan bir genç kızdır. Dahası ailesine aralarında yüzük taktıkları yalanını söylediği sosyetik estetik cerrah Mehmet Çırağan, Melike ile değil, patronuyla nişanlıdır.
Öyle bir zaman gelirki Melike hayallerindeki haberi sonunda yakalamayı başarır. Öğrendiği skandal ülke gündemine bomba gibi oturacaktır. Fakat o skandalın ucu çok fena bir şekilde Mehmet'e de dokunmaktadır.

Ancak ne Melike ne de Mehmet, yalan ve şantajla başlayan hikayelerinin, onları tüm yalanlarını temize çekecek bir aşka taşıyacığından habersizlerdir.

Beklenmedik gelişmelerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesinin konu edildiği "Şahane Damat" yeni bölümleriyle her Salı akşamı 20.00'da Star TV ekaranlarında olacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder