15 Haziran 2016 Çarşamba

Hande Erçel’in yeni dizisi ‘Aşk Laftan Anlamaz’ bu akşam başlıyor

Güneşin Kızları rolü ile tanınan Hande Erçel'in başrolünü Burak Deniz'le paylaştığı yeni dizisi 'Aşk Laftan Anlamaz' bu akşam Show TV'de başlıyor.



Güneşin Kızları’ndaki rolüyle tanınan genç oyuncu Hande Erçel, dizinin final yapmasının ardından bugün yeni dizisi ‘Aşk Laftan Anlamaz' ile ekranlara geliyor.

Show TV'nin merakla beklenen dizisi ‘Aşk Laftan Anlamaz', bu akşam ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Hayat ve Murat'ın tesadüflerle başlayan sürtüşmeli, romantik ve bir o kadar da eğlenceli hikâyesini anlatan ‘Aşk Laftan Anlamaz'ın başrol oyuncuları ise Hande Erçel ve Burak Deniz…

Erçel’in hayranları attığı tweetlerle Erçel’i trend listesine sokmayı başardı. BugünGünlerden HandeErçel hashtag ile Türkiye gündemine giren Erçel’in hayranları, genç oyuncuyu yeniden izleyecekleri için oldukça heyecanlı… Ayrıca Erçel’in yeni dizisi için uzun kahverengi saçlarını kısaltıp, sararttığı da gözlerden kaçmadı.

OYUNCU KADROSU

Yeni başlayacak dizinin oyuncu kadrosunda Hande Erçel, Burak Deniz Murat, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi gibi isimler yer alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder