9 Haziran 2016 Perşembe

Kara Sevda 34. son bölümünde Kemal ve Asu nişanlandı

Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Kara Sevda dizisi çok konuşulan son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Her bölümde olduğu gibi yine 34. son bölümünde de seyircileri ekrana kilitlemeyi başardı. Nefesleri kesen sahneleri ve birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi.


Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Ay Yapım imzalı, sezonun en sevilen dizilerinden biri olan Kara Sevda'nın yeni bölümü sürprizleriyle çok ses getireceğe benziyor. Dizide bu hafta Kemal, büyük bir aşkla sevdiği Nihan'ı hayatından çıkartarak Asu ile nişanlandı.

Sezon finaline kısa bir süre kalan Kara Sevda'da çözülmeye başlayan düğümler sürpriz gelişmelere neden oldu. Emir'in tehdidiyle Kemal'dan ayrılan Nihan, alacağı nişan haberiyle darmadağan olur. Nihan'ın gözyaşları sel olup akarken nişan gecesi yaşanan birçok gelişme seyircileri şaşırttı.
Kemal'in evinin bahçesinde gerçekleşen nişan töreninde adeta şıklık yarışı gerçekleşti. Beyazlar içinde göz dolduran Asu, hayatının en mutlu anlarını yaşarken, duru güzelliğiyle Nihan siyahlar içinde adeta yas tutar.

KARA SEVDA DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Asu'nun, Emir'den yakasını kurtarmak için ortaya attığı sırrın şiddeti ortalığı kasıp kavurur.Nihan ise, ölümüne sevdiği adamın canı için hayatının en zor kararını alır. Kemal, Emir ve Nihan'la toparlaması güç olan bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmede en ağır darbeyi Nihan alır.

Kemal'in çılgına dönmesi Asu'nun bütün çabalarına değişmez. Zeynep, Kemal'i karşısında bulduğunda büyük bir sınav verir. Diğer yandan Nihan ve Emir arasındaki hesaplaşma Ozan'a kadar gider. Değişen dengeler, Emir'i bütün sorunlarına yanıt bulacak yepyeni ve büyük bir plan yapma düşüncesine sürükler ve Asu'yla yeni bir pazarlığa girer. Ozan ise Zeynep'in fikirlerinden etkilenerek hayatının yanlışını yapar.

Kemal ve Nihan arasında, Nihan'ın Emir'e gidişiyle başlayan kırılma noktası, yaşanan son gelişmelerle dönüşü olmayan bir yola girer.

Nihan'ı hayatından atma zamanı gelmiştir artık. Kemal, Asu'nun hayatıyla ilgili büyük bir savaş verdiğini bilmeden, geleceğini Asu ile birlikte devam ettirmek ister.


Nihan bu haberi aldığında yüreği yerinden sökülecek gibi olur. Aldığı nefes bile içinde başlayan yangını söndürmye yetmez. Kemal ve Nihan karşı karşıya geldiklerinde ise iki kara sevdalı yüreğin büyük sevdalarına rağmen birbirlerinden çok uzaktadırlar.

Emir, büyük planına son noktayı koyabilmek için Kemal'in nişan gecesinde son bir hamle daha yapar. Asu, bu mutlu gününde Emir'in varlığını üstünde hissederken; Kemal ise Asu'yla nişan yüxzüğü takmadan önce önce Nihan'la bir araya gelir. Birbirlerine veda ettiklerini zannetseler de aslında kaderleri onları asla birbirlerinden ayırmayacaktır.

Kemal ve Asu'nun nişan gecesi, Kemal'le Nihan'ın kara sevdasına vurgun vursada; büyük bir fırtınanın yaklaştığını haber eden rüzgar çoktan esmeye başlamıştır bile...

KARA SEVDA OYUNCU KADROSU

Kemal: Burak Özçivit

Nihan: Neslihan Atagül

Emir: Kaan Urgancıoğlu

Leyla: Zerrin Tekindor

Önder: Kürşat Alnıaçık

Galip: Burak Sergen

Hüseyin: Orhan Güner

Vildan: Neşe Baykent

Ozan: Barış Alpaykut

Asu: Melisa Aslı Pamuk

Fehime: Zeyno Eracar

Zeynep: Hazal Filiz Köse

Tarık: Rüzgar Aksoy

Banu: Çağla Demir

Salih: Gökay Müftüoğlu

Yasemin: Nihan Aşıcı

Hakkı: Metin Coşkun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder