17 Haziran 2016 Cuma

Burak Özçivit ağlayarak veda etti

Star TV'nin sevilen 'Kara Sevda' dizisi dün sezon finali yaptı. Başrol oyuncularından Burak Özçivit, final sahnesinde ağlamaklı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.


Star Tv ekranlarında reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisi dün sezon finali yaptı. Sevenlerine duygu dolu final heyecanı yaşattı.

Başrol oyuncularından Burak Özçivit, final sahnesinde ağlamaklı fotoğrafını sosyal medyada hesabından paylaştı. İşte Burak Özçivit'in sezon finalinden paylaştığı fotoğrafı;


KARA SEVDA'DA SÜRPRİZ AYRILIK

Star Tv'nin Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Kara Sevda'nın sezon finaline sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Neslihan Atagül, Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizinin sezon finalindeki ölüm izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Dizideki "Ozan" rolündeki Barış Alpaykut ölerek diziye veda etti.

Kara Sevda'nın başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Neslihan Atagül son set gününde dizinin sevenlerine selam ve teşekkür iletti.

Kara Sevda ekibi, sezon finalinde ekrana gelen sahneler için geride bıraktığımız günlerde tarihi Valide Han'da unutulmaz bir çekim gerçekleştirdi. James Bond serisinin son filminde de ev sahipliği tarihi mekan Valide Han'ın muazam manzarası, bu defa da Kemal ve Nihan'ın aşk dolu sahneleri için kullanıldı.

KARA SEVDA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Asu'nun, Emir'in elinden kurtulmak için ortaya çıkardığı sırrın etkisi, daha ilk adımda tahmin edemediği bir boyuta ulaşır. Nihan, Kemal'in hayatı için çok zor bir karar vermek zorunda kalır. Kemal, Emir ve Nihan'la yüzyüze gelir. Bu yüzleşmede en büyük darbeyi Nihan alır.Kemal'in öfkesi karşısında Asu yetersiz kalır. Kemal'i karşısında gören Zeynep büyük bir sınav verir. Diğer taraftan Nihan ve Emir arasındaki hesaplaşma Ozan'a kadar gider. Altüst olan dengeler, Emir'i yeni bir plan yapmaya iter ve Asu'yla yeniden masayaya oturur. Zeynep'in Ozan'ı etkilemesi Ozan'ın yanlış kararlar almasına neden olur.


Kemal'le Nihan arasında, Nihan'ın Emir'e dönüşüyle başlayan kırılma, dönüşü olmayan bir yola sürükler. Nihan'ı yaşamından tamamen çıkartma zamanı gelmiştir. Kemal, Asu'nun geleceği ilgili verdiğ karardan habersizdir ve hayatını Asu'yla birlikte devam etmeye karar verir.Nihan bu haberi duyduğu zaman aldığı nefes bile içinde başlayan yangına rüzgar olur. Kemal'le Nihan yüz yüze geldiği zaman iki kara sevdalı yürek aşka rağmen birbirlerinden çok uzak mesafededir.

Emir, büyük planını sonlandırmak için Kemal'in nişan töreninde son darbeyi vurur. Asu, bu mutlu gününde Emir'in varlığını üstünde hissederken; Kemal ise Asu'yla nişanlanmadan önce Nihan ile karşılaşır. Birbirlerinden koptuklarını düşünseler de, kaderleri onları asla ayırmayacaktır.

Kemal'le Asu'nun nişanlanması, Kemal'le Nihan'ın kara sevdasına bir çelme daha atarken; büyük bir fırtınanın yaklaştığını haber eden rüzgar çoktan semeye başlamıştır bile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder