24 Haziran 2016 Cuma

Kiralık Aşk dizisinin 52. bölüm yeni fragmanında düğün şoku

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk bu akşam sezon finali yapıyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Kiralık Aşk dizisinde bu akşam düğün şoku yaşanacak. Defne ve Ömer düğün arefesinde ne gibi sorunlarla karşılaşacak?


Cuma akşamlarına damga vuran Kiralık Aşk dizisi sezon finali ile bu hafta ara veriyor. Seyircilerin nefesini kesecek bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ve Kiralık Aşk'ta beklenen sezon finali! Defne ve Ömer sonunda kavuştu. İkilinin aşkları yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken sürpriz bir itiraz, tüm dengeleri karıştırıyor. Defne ve Ömer'in evliliğini istemeyen kim?

Çiftin aşkları inatlaşıyor. Peki, aşk mı yoksa gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklara çözüm bulunabilinecek mi? Öte taraftan Yasemin ve Sinan'da evlilik için gün sayıyor. Peki mutluluğa ulaşan kim olacak acaba?

Ve nihayet düğün günü gelip çattı. Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

Kiralık Aşk, tadı damağınızda kalacak sezon finali bölümü ile Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında...

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayrılık kapıyı çaldı, aşıklar paramparça oldu, yüzükler ise atıldı... Peki şimdi neler yaşanacak? Defne her şeyi arkasında bırakıp gitmek istiyor. Ömer ise, Defne'nin yokluğunda, beklemediği gerçeklerle yüz yüze gelir. Neriman'ın sürpriz hamlesi sevenleri kavuşturacak mı? Sadri Usta'nın Ömer'e anlattığı büyük sır ne?

Ömer'le aynı aynı kaderi paylaşan Sinan, Yasemin'le barışmak için kimden yardım istiyor? Ve sonunda Ömer kararını veriyor. Ayrılık da sevdadan mı? Kiralık Aşk; duygu dolu, nefeslerinizi kesecek 51. bölümü ile Cuma akşamı saat 20.00'de Star'da!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder