19 Haziran 2016 Pazar

Survivor yarışmacısı Semih aylar sonra sevgilisiyle konuştu, gözleri doldu

Survivor'da Büyük Kıbrıs Finali'ne sadece 11 gün kaldı. 29 Haziran Çarşamba günü Kıbrıs'ta Nuh'un Gemisi Oteli'nde yapılacak Survivor 2016 finali için adada heyecan doruk noktasına çıktı. Bu arada önceki gün iletişim ödülünü kazanan Semih Öztürk aylar sonra sevgilisi Kurretülayn'la görüntülü konuştu. Konuşma esnasında gözleri dolan her iki taraf duygu dolu anlar yaşadı.


Survivor öncesi yine TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya yarışmasında tanışan Semih Öztürk ile Kurretülayn Matur, önceki gün 4,5 ay sonra ilk kez görüntülü konuşma gerçekleştirdi. Sevgilisine 11 kilo verdiğini söyleyen Semih onu çok özlediğini ve çok sevdiğini söyledi. Semih sevgilisine 'Her şey iyi değil mi?' sorusunu sorduğunda ise her iki tarafında gözleri doldu. Ağlamamak için kendisini zor tutan Semih, 5 aydır Kurretülayn ile görüşmüyordu.

Semih: 'Onun hakkında çok güzel şeyler düşünüyorum. Ne kadar sevdiğimi anlatamam bile. Çok karmaşık duygular yaşadım. Kendimi o kadar açık ifade eden birisi değilim. Gerçekten onu hayatımın merkezine koydum.' dedi.Semih için 2 sürpriz hazırlayan Kurretülayn 'kedimin ismini koymak için seni bekliyorum' dedi. Sevgilisi tarafından hazırlanan 2'nci sürprize ise Semih çok sevindi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder