18 Haziran 2016 Cumartesi

Hasan Yalnızoğlu Survivor 2016'daki favori yarışmacı adayını açıkladı

Geçtiğimiz yıl yapılan Survivor All Star kadrosunda yer alan Hasan Yalnızoğlu Survivor Panorama programına konuk oldu. Hasan, bu sezon yapılan Survivor 2016'daki favori yarışmacı adayını açıkladı.


İlk olarak Survivor 2012'de karşımıza çıkan Hasan Yalnızoğlu geçtiğimiz yıl yapılan Survivor All-Star'da Kıbrıs finali öncesi adaya veda eden son isim olmuştu. TV8'de ekrana gelen Survivor

Panorama programına katılan Hasan bu sezon yapılan Survivor 2016'daki favori yarışmacısının ünlüler takımından Atakan olduğunu açıkladı.

Birçok sinema filminde rol alan Hasan, Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci olmuştu. Aradan yıllar sonra tekrardan 2015 yılında yapılan Survivor All-Star'da karşımıza çıkan Hasan yarışmada 124 gün kaldıktan sonra 18.haftada adaya veda ederek yarışmayı 5'nci bitirmişti.

Hasan Yalnızoğlu 1997 yılında yapılan Best of Model Turkey yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu'nun ardından ikinci olmuştu. Aynı zamanda dansçı ve profesyonel güreşçi olan Yalnızoğlu 32 yaşında.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder