9 Haziran 2016 Perşembe

Poyraz Karayel 'de Sefer ölmedi mi?

Kanal D'nin fenomen dizisi Poyraz Karayel dün akşam nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi.

Sevilen dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Poyraz, Ayşegül'ü Neşet'in elinden kurtarmak için tüm çabasını sarf etti.Savcı ve Sema arasında yaşananlar sosyal medyaya damga vurdu. Sema'ya Sefer hakkında gelen telefondan sonra sevenleri şimdi Sefer'in hayatta olup olmadığını merak ediyor.

Poyraz Karayel 61. son bölümü ile dün akşam seyirciyle olan randevusuna çıktı. Neşet, Ayşegül'ü kaçırıyor. Heyecan dolu anlara imza atan Poyraz Karayel 61. bölümde Poyraz ve Bahri, Neşet'in peşine düştü. Neşet'in Ayşegül'ü kaçırması olayların akışını değiştiriyor.

Ayşegül, Neşet tarafından kaçırılır.Hem Bahri hem de Poyraz deliye dönerler.Neşet, Poyraz'a bir teklifte bulunur. Aysen Berk'in defterinden aldığı kağıtları vermesi durumunda Ayşegül'ü vereceğini ifade eder. Fakat Ayşegül'ün Neşet'in elinden kaçmayı başarır ve böylece bu anlaşma da suya düşer.
Fakat NeşetAyşegül'ü kısa sürede ele geçirir. Bu kovalamaca esnasında Poyraz polislere tarafından yakalanır. Parmaklıklar ardında kalan Poyraz'ın yapabileceği bir şey kalmaz artık. Bahri ise kızı için her şeyi yapmaya hazırdır ve savcıya bir anlaşmayla gider.

Neşet Rus arkadaşlarının desteğiyle Ayşegül'le birlikte Rus Büyükelçilik Konutu'na saklanır. Ayşegül'ü oradan almak artık iyice zorlaşır. Fakat Poyraz'ın pes etmeye hiç niyeti yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder