15 Haziran 2016 Çarşamba

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'mutsuz son'

Yayınlandığını günden bu yana konusuyla dikkat çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi dün akşam saat 21:00'de ekrana gelen son bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin son sahnesinde Meryem ve Çakır'ın vurulması ise sosyal medyaya damgasını vurdu. Dizi hayranları Twitter'ı adeta yıktı,geçti. Son sahnede çalan Hüseyin Ay tarafından seslendirilen 'Oy Beni Vurun Vurun' isimli şarkı ise duygulu anlar yaşattı.


40. bölümüyle bu sezona dün akşam veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Çakır ve Meryem son sahnede izleyenlere kötü bir sürpriz yaptı. Dizi fanları ise ikilinin vurulmasından itibaren #edho hastaghiyle Twitter'ı mesaj yağmuruna tuttu.

Reyting listelerinde Survivor yarışmasıyla kafa kafaya bazen birinciliğe yükselen bazen de ikinciliğe düşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon yayınlanan en iyi dizi klasmanında padişah koltuğuna oturacak görünüyor.

Dizi hem sezon finaliyle hem de son sahnede Meryem ve Çakır'ın vurulmasıyla izleyenleri gözü yaşlı bir şekilde bıraktı. Akıbeti belli olmayan ikilinin şimdi önümüzdeki sezon olup olmayacağı tartışması konuşulması başlandı. Çünkü Oktay Kaynarca bundan yıllar önce Kurtlar Vadisinde yine Çakır rolünü oynarken kötü bir sürprizle izleyenlere veda etmiş hatta gıyabında cenaze namazları bile kılınmıştı. Dizi fanatikleri yeni sezonda Çakır ve Meryem'siz bir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izlemek istemediğini de açıkça belirtiyor.
Sezon finalinde neler yaşandı? 

HIZIR'IN SONU ÇAKIR GİBİ Mİ OLACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır, Ünal Kaplan'ı masadan atıp yeniden lider olabilmek için bir takım planlar yapar. Ünal'ın ortağa Özkan'a tuzak Kuran Çakır, masa toplantısında her şeyi ortaya çıkarır. Tipinin ablasının vurulmasından, İlyas'ın kardeşinin tuzağa düşürülmesinden ve birçok olaydan Ünal Kaplan'ın sorumlu olduğunu itiraf eden Özkan ise artık ölmemek için Çakır'ın yanına yer alacaktır. Masada oy çokluğuyla Ünal'ı liderlikten atıp yine oy çokluğuyla masanın başına geçen Hızır Çakırbeyli istediği her şeyi yerine getirmiştir. Bundan sonrası ise güllük gülistanlık. İlyas Esra'yı istemek için ailesiyle birlikte 3 araba Aydın'a gitmek için yola çıkarlar. Kız isteme merasiminde ise sadece Meryem ve Hızır Çakırbeyli yoktur. Onlar da baş başa Zaman geçirmek için sahilde romantik anlar yaşarlar. Gece ise yemek için restauranta giden çift mekan çıkışı vurulurlar. Fonda 'Oy Beni Vurun Vurun' şarkısı Meryem göğsünden bir kurşun yemiş, Hızır da vurulmuş izleyenlerin ise gözünde yaş kalmamış.Selçuk Karaman /Mynetmagazin

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'Oy Beni Vurun Vurun" şarkısının sözleri...

VE 'MUTSUZ SON'

"Oy Beni Vurun Vurun"
Dışım Çiçek Açmış Belki
İçimde Kara yosunlar
Görenler Mesut Sanıyor
Bilmezler ki Ne Derdim Var ..
Görenler Mesut sanıyor
Bilmezlerki ne derdim var
Oy beni vurun vurun
Nedur çektiğim zulüm
Şu dünyanun yukini
Bir ben mi omuzlarım oy..
Gün geçer gece olur
Gecem geçmez gün olmaz
Yalvarırum mevlaya
Bir duam kabul olmaz oy..
Oy beni vurun vurun
Nedur çektiğim zulüm
Şu dünyanun yukini
Bir ben mi omuzlarım oy..

Söz:Tarık İhtiyar

Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca sosyal medya hesaplarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine böyle veda ettiler.


Kaynarca'nın paylaşımı ise diziye veda mı ettirdi? tartışmalarına yol açtı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder