10 Haziran 2016 Cuma

Kiralık Aşk dizisi 50. bölümünde Defne'yi şok eden gerçek

STAR TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 50. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Defne ve Ömer arasındaki soğuk rüzgar ilişkilerini olumsuz etkileyecek. Defne, Ömer ile alakalı beklenmedik ayrıntıları öğrenecek.

Kiralık Aşk 50.yeni bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk'ta nefesler tutulacak. Defne'nin Ömer'e sürprizi Ömer'i şok edecek Peki Ömer, Defne'yi affedecek mi?

DEFNE VE ÖMER CEPHESİNDE İŞLER KIZIŞIYOR!

Defne, Ömer ile olan nişan merasimine Ömer'in dedesini de davet eder. Dedesiyle karşı karşıya kalan Ömer şimdi ne yapacak? Olup bitene rağmen yüzükler takılabilecek mi? Ömer büyük tepki gösterir, Defne deliye döner ve her yerde büyük aşkı Ömer'i arar. Ömer nerede?

Sinan'ın yaşamı şimdi hiç de planda olmayan bir itirafla darmadağın oluyor.

Sinan ve Yasemin keskin bir virajın eşiğindeler.Defne ise Ömer'in yaşamıyla alakalı hiç bilmediği sırla karşılaşıyor. Aşklar bir bir sınavdan geçiyor. Ve beklenen karşılaşma gerçekleşiyor. Defne ve Ömer yüz yüze geliyor. Peki Ömer Defne'yi affedecek mi? Kiralık Aşk, heyecan dolu bir 50. bölüm ile Cuma akşamı 20:00'da Star TV ekranlarında...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder